search
'The Walking Dead: World Beyond' geneest de zombies mogelijk
Series / Trailer

'The Walking Dead: World Beyond' geneest de zombies mogelijk

The Walking Dead: World Beyond zou zomaar eens een geneesmiddel kunnen brengen.

The Walking Dead: World Beyond heeft misschien een geneesmiddel voor de zombieplaag die de wereld teistert. We horen een aantal van de hoofdpersonen in de spin-off vertellen dat er een geneesmiddel gemaakt wordt voor het virus.

Zussen Iris en Hope gaan vergezeld door hun vrienden Elton en Silas weg van de veilige gemeenschap waar ze in Nebraska wonen op een reis van 1700 kilometer naar New York City. Daar is de vader van de twee zussen, Dr. Leo Bennett, aan het werk aan een geneesmiddel voor het zombievirus dat al een decennium de wereld overheerst.

Lees ook: Gaat de nieuwe 'Walking Dead' stiekem al iets over Rick vertellen?

Een geneesmiddel
"Onze vader deelt zijn kennis, zodat er een geneesmiddel komt," zegt Iris in de nieuwste trailer. Maar als Dr. Bennett een noodsignaal naar zijn dochters stuurt reizen de vier vrienden voor het eerst voor de gevaarlijke buitenwereld.

Lees ook: Niemand vond de oorspronkelijke titel van 'The Walking Dead: World Beyond' een goed idee

De kinderen worden in de tussentijd bedreigd door Elizabeth Kublek, de leider van de Civic Republic Military die iets te maken heeft met de mysterieuze dood van Rick Grimes. En de organisatie werkt aan een manier om de zombieplaag te genezen en "de toekomst en de wereld die we ooit hadden op te bouwen".

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen