'Westworld' vindt zichzelf weer opnieuw uit

'Westworld' vindt zichzelf weer opnieuw uit

Het vierde seizoen wordt net zo anders dan eerdere seizoenen als tot nu toe altijd was.

Jim Pedd, 24 september 2020 om 10:12

Volgens actrice Evan Rachel Wood vindt het vierde seizoen van Westworld de serie wederom helemaal opnieuw uit. Dat geldt tot nu toe voor zo’nh beetje elk seizoen van de science fiction serie.
In het derde seizoen vertrok de cast uit het themapark Westworld. In plaats daarvan reisden we naar de echte wereld. En nu vertelt Evan Rachel Wood, die de rol van Dolores speelt, dat dit ook gaat gelden voor het vierde seizoen.

Lees ook: Is er een 'Westworld' spin-off rond Maeve op komst?

Altijd anders
“Het voelt elk seizoen weer alsof alles verandert. Seizoen drie al helemaal, want daarin was het net alsof we een nieuwe serie op aan het nemen waren. Gelukkig wel met dezelfde mensen als andere jaren, de crew is namelijk niet veranderd. En we hebben dit nu zo lang mogen doen, dat iedereen als familie voelt,” aldus Wood.

Lees ook: 'Westworld' seizoen 4 brengt deze schurk terug

“Elk seizoen is echt een heruitvinding. [Showrunner] Jonah Nolan heeft vanaf het begin duidelijk gemaakt dat we elke keer weer de sets zouden af kunnen breken en opnieuw zouden mogen beginnen. Het is bitterzoet, omdat je deze personages heel goed kent, je van ze gaat houden en dan elk seizoen weer opnieuw moet beginnen. Maar dat houdt het interessant vind ik.”

Bron: Collider

Lees meer over: Westworld, Evan Rachel Wood, HBO

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws