Nieuw op Netflix: De verrassende serie 'Sneakerheads'

Nu op Netflix: De bijzondere serie 'Sneakerheads'

Het is misschien wel één van de meest opvallende series van deze maand...

Geoffrey Ketels, 25 september 2020 om 12:48

Het aantal nieuwe series op Netflix valt deze maand iets minder uit in vergelijking met andere maanden. Toch heeft ze met Sneakerheads terug een serie waar veel mensen naar uitkijken.
Sneakerheads is een serie afkomstig van de hand van Jay Longino. De regisseur voor de reeks is Dave Meyers. Sneakerheads vertelt het verhaal van een huisvader genaamd Devin. Devin is een serieuze liefhebber van sneakers, maar werd door een oude vriend in de val gelokt. In een poging om snel rijk te worden heeft Devin al zijn geld verloren en nu gaat hij op zoek naar een oplossing voor dat probleem. De oplossing die hij in gedachten heeft? Het vinden van de bijzonder zeldzame 'Zeroes'.

Mooie cast
Sneakerheads presenteert niet alleen een leuke verhaallijn, maar bovendien ook nog eens een zeer kwalitatieve cast. Het gaat hierbij onder meer om Allen Maldonado (bekend van onder meer The Last O.G.) en Andrew Bachelor (Black Jesus).

Wil je alvast een voorsmaakje van wat deze gloednieuwe serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer. Kan je echter al niet meer wachten om ze te bekijken? Dat hoeft ook niet, want ze staat vanaf vandaag, vrijdag 25 september 2020 op Netflix!


Lees meer over: Sneakerheads, serie, series, Netflix

Populair nieuws