Opnieuw slecht nieuws voor fans van 'The Kominsky Method'

Slecht nieuws voor fans van 'The Kominsky Method'

Een vaak gehoorde wens van fans van de serie wordt helaas geen waarheid...

Geoffrey Ketels, 25 september 2020 om 15:59

Fans van de serie The Kominsky Method hadden er hun verwachtingen opgezet, maar het lijkt nu vast te staan dat Alan Arkin niet terug zal keren voor het laatste seizoen.
Het was ongetwijfeld de vaakst gehoorde smeekbede van fans van de serie The Kominsky Method. Dan hebben we het uiteraard over de terugkeer van acteur Alan Arkin voor het laatste seizoen. Alles leek er op te wijzen dat er aan die wens tegemoet zou worden gekomen, maar de acteur zou net voor het einde van het tweede seizoen hebben gesloten om toch niet terug te keren naar de Netflix-komedie. Welke reden de acteur daarvoor heeft werd niet bekend gemaakt.

Geen vervanger
Ondertussen heeft Netflix laten weten dat er geen vervanger zal worden gezocht voor Arkin. In plaats daarvan zal de streamingdienst het personage van de acteur uit de serie gaan schrijven. The Kominsky Method viel vorig jaar nog in de prijzen op de Golden Globes. Ze kreeg daar de award voor beste komische productie.

Michael Douglas, die in de serie een acteercoach speelt, werd bekroond voor de hoofdrol die hij in de serie vertolkt. Ook Arkin werd genomineerd voor een award omwille van zijn bijrol in de reeks.

Het finale seizoen van de serie The Kominsky Method werd in juli van dit jaar aangekondigd. Wanneer ze precies te zien zal zijn is echter nog niet bekend.

Lees ook: Netflix eindigt 'The Kominsky Method' met seizoen 3

Lees meer over: The Kominsky Method, serie, Netflix, Michael Gouglas, Alan Arkin

Populair nieuws