'Sex Education' verwelkomt opvallend, "magisch" nieuw castlid

'Sex Education' verwelkomt opvallend nieuw castlid

De naam van deze acteur zagen we eerlijk gezegd niet meteen aankomen...

Geoffrey Ketels, 25 september 2020 om 14:55

De cast van Sex Education heeft er voor komend seizoen een opvallende naam bijgekregen. Aan ervaring ontbreekt het deze acteur alvast helemaal niet, in tegendeel.
Jason Isaacs, niet in het minst bekend omwille van zijn rol als Lucius Malfoy in de Harry Potter-films is de nieuwste toevoeging aan de cast van Sex Education. Isaacs is niet de enige naam die is toegevoegd aan de cast voor het aankomende seizoen. Ook de Soedanees-Amerikaanse artiest Dua Saleh, een iets minder bekende naam, zal zijn opwachting maken.

Isaacs kruipt in de huid van het personage Peter Groff. Hij is de oudere en bovendien ook meer succesvolle broer van Michael Groff, de voormalige directeur van de school. Voor Saleh geldt dat het zijn acteerdebuut is. Hij kruipt in de huid van een non-binaire leerling die duidelijk geen schrik heeft om in de clinch te gaan met de nieuwe directeur.

Opnames deze maand hervat
Het is ondertussen niet duidelijk wanneer we het vervolgseizoen van Sex Education kunnen verwachten. Net als tal van andere series heeft ook deze namelijk behoorlijk geleden onder de Coronacrisis. De opnames voor het nieuwe seizoen werden dan ook pas eerder deze maand hervat. Vanuit Netflix zelf is er ook nog geen mededeling gekomen met betrekking tot het verschijnen van het nieuwe seizoen.

Het tweede seizoen van Sex Education verscheen op 17 januari 2020. In principe werd verwacht dat het vervolg in januari van volgend jaar zou verschijnen, maar dat gaat nu dus waarschijnlijk niet door.

Lees meer over: Sex Education, serie, series, Netflix, Jason Isaacs

Populair nieuws