Wat betekent het einde van 'Jurassic World: Camp Cretaceous'?

Wat betekent het slot van de Jurassic World-serie?

Het einde van de animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous is 100% onderdeel van de franchise.

Bram de Groot, 27 september 2020 om 16:28

Netflix zette eerder deze maand het eerste seizoen van de animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous of Jurassic World: Kamp Krijtastisch online. De acht afleveringen spelen zich af gedurende de dino-uitbraak in de eerste film Jurassic World uit 2015. Let op: SPOILERS!!
Het einde van de acht afleveringen, die duidelijk mikken op iets hogere leeftijd dan gemiddeld met een animatieserie op Netflix, laat de zes tieners achter op het eiland aangezien ze net te laat zijn voor de grootschalige evacuatie.

"Dat is de grilligheid van de show, dat de zes kinderen achterbleven," vertelde showrunner Scott Kreamer tijdens een interview met io9. "Dit wordt als canon beschouwd. De regisseur van Jurassic World, Colin Trevorrow, was continu zeer betrokken wat betreft het verhaal en de ontwerpen. Allerlei dingen. Alles dat op het scherm verschijnt, is goedgekeurd door Colin, Frank Marshall en Steven Spielberg. Dus ja, dit wordt als volledig canon beschouwd."

Lees ook: Mooie woorden voor 'Jurassic World'-serie van Netflix

Meer Camp Cretaceous?
"Ik kan me voorstellen dat als we meer zouden doen, het zeker een overlevingsverhaal of een 'ga van het eiland af'-verhaal wordt," zei Kreamer over een mogelijk tweede seizoen dat klaarblijkelijk nog niet is besteld door Netflix.


Bron: io9

Lees meer over: Jurassic World, Camp Cretaceous, 2020, Kamp Krijtastisch, Netflix

Populair nieuws