search
Mooie woorden voor 'Jurassic World'-serie van Netflix
Series / Nieuws

Mooie woorden voor 'Jurassic World'-serie van Netflix

Actrice Bryce Dallas Howard spreekt bewondering uit voor de kwaliteit van Camp Cretaceous.

Eerder deze maand verscheen op Netflix de animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous, of Jurassic World: Kamp Krijtastisch in het Nederlands. De achtdelige reeks is verrassend volwassenen en slaagt in wat andere animatieseries gebaseerd op grote films niet altijd lukt.

De animatieserie rond een groep tieners die tijdens de Indominus Rex-uitbraak in Jurassic World uit 2015 verdwaald raken, is sterk ontvangen door de critici en ook actrice Bryce Dallas Howard is trots op de productie van DreamWorks Animation Television, Amblin Television en uiteraard Netflix.

Sterk ontvangst en mooie woorden
De Tomatometer van Rotten Tomatoes noteert een nette 71 procent en het publiek is zelfs nog positiever: 86%. Bryce Dallas Howard gaf de show en producent Colin Trevorrow de credits. En dat is geheel terecht aangezien het daadwerkelijk een leuke toevoeging is op de franchise.

Lees ook: Gave trailer 'Jurassic World'-serie van Netflix!

"Wat Colin Trevorrow heeft gedaan met #CampCretaceous is absoluut briljant. Om het park binnen te stappen en de fantasie werkelijkheid te laten worden, zorgt voor veel bewondering en opwinding waar we als kijkers van houden en naar hunkeren. En voor de mede-ouders van dino-liefhebbende kinderen; ik ben zo opgewonden om dit verhaal voor mijn gezin te beleven."

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen