Disney+ voegt deze series nieuw toe in oktober

Disney+ voegt deze series nieuw toe in oktober

Het is een net lijstje geworden van Disney+ voor wat er nieuw verschijnt in oktober!

Jim Pedd, 1 oktober 2020 om 10:17

Disney+ voegt in de loop van oktober een hele rits nieuwe series toe. We zetten voor je op een rij welke titels men alvast bekend gemaakt heeft.
Dat zijn er deze maand een stuk of zes. Meer zal er waarschijnlijk wel toegevoegd worden, maar die titels zijn nog niet onthuld.

Vrijdag 2 oktober


Zenimation: Extended Edition: Deze serie dient om je zintuigen op te frissen met een momentje mindfulness. Dat kan via de oceanen van baby Vaiana, de ijzige wouden van Anna en Kristoff en een mooie vlucht van Hiro Hamada door San Fransokyo.

Vrijdag 9 oktober


The Right Stuff: Deze serie is het verhaal van zeven topkandidaten die door de NASA gekozen werden om mogelijk dienst te doen als astronaut. Centraal staat hun strijd om gekozen te worden.

Vrijdag 16 oktober


Mère et Fille : In deze serie volgen we Barbara. Zij is veertien jaar oud en zit op de middelbare school. Ze is een puber. Ondertussen is haar moeder Isabelle een 39-jarige gescheiden advocaat die probeert hip te blijven.

Vrijdag 23 oktober


The Big Fib (seizoen 2): Deze komedieserie volgt Yvette Nicole Browen en haar robot-assistent CLIVE. In elke aflevering is het aan een kind om erachter te komen welke volwassene in de studio de echte expert is en wie er zit te liegen.

Vrijdag 30 oktober


The Mandalorian (seizoen 2): In dit tweede seizoen moet Din Djarin Baby Yoda terugbrengen naar zijn eigen volk, de Jedi. Maar hoe vind je die in een universum waarin ze bijna allemaal uitgemoord zijn? Elke week verschijnt een nieuwe aflevering.
PJ Masks (seizoen 3): Deze serie laat zien dat een stel kinderen avonturen beleeft als ze 's nachts een outfit aandoen!

Lees meer over: Disney Plus, Oktober

Populair nieuws