'The Walking Dead: World Beyond'-recensies: Top of flop?

'The Walking Dead: World Beyond': Top of flop?

We hebben de eerste recensies van The Walking Dead: World Beyond op een rij gezet.

Jim Pedd, 1 oktober 2020 om 11:23

De serie The Walking Dead: World Beyond gaat snel van start. Vanaf vrijdag 2 oktober verschijnt elke week een aflevering op Amazon Prime Video. Maar is het wel de moeite van het kijken waard?
Vandaag hebben we een hele rits eerste recensies van de serie. Die laten een gemengd beeld zien van wat we mogen verwachten van de AMC-serie.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' eindigt met een knaller

Top of flop?
Centraal staat een groepje tieners dat opgegroeid is in de wereld vol zombies. Ze zijn in een beschermde gemeenschap opgegroeid, waar ze geen last hebben van de wezens. Maar een bizarre gebeurtenis leidt ertoe dat ze de buitenwereld in trekken. Met alle gevolgen van dien.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' laat einde van de wereld zien

Hieronder een greep uit de eerste recensies:
Variety: "Dit is geen perfecte serie. Maar er is een bereidheid om zichzelf opnieuw uit te vinden. En het is een echte oprechte blik op een deel van het universum dat nog niet eerder verkend is."
Insider: "Hoewel World Beyond interessante personages heeft, zou ik liegen als ik zou zeggen dat dit niet voelt als een placeholder tot de eerste Rick Grimes-films komen."
Decider: "Wat zorgt dat dit werkt, is dat het een coming-of-age verhaal met boeiende personages is. En het zit vol met gore zombies van effects goeroe Greg Nicotero en zijn team."
CNET: "We verwachten op zijn minst dat World Beyond wat anders uit zou zien dan de eerdere series. Maar helaas: het is weer een roadtrip langs stoffige wegen en dichte bossen van landelijk Amerika."
TV Guide: "World Beyond biedt het publiek niets nieuws, en ook al geen fascinerende personages waar je achter kan staan."
Den of Geek: "World Beyond biedt in elk geval iets nieuws ten aanzien van de oorspronkelijke serie en dat verwelkomen we graag."

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, Recensies

Populair nieuws