search

Ons nieuws van donderdag 1 oktober 2020

Boze actrice zet script 'Ms. Marvel' online
Series / Nieuws

Boze actrice zet script 'Ms. Marvel' online

Je zal de rol van Ms. Marvel maar niet krijgen. Dus: script online!!

Al jaren wordt er geheimzinnig gedaan over scripts en dat is niet geheel raar. Acteurs krijgen geen of slechtst delen van het script, doordat de film/seriemakers bang zijn dat het script online lekt. Nu is dit gebeurt met het script van de Marvel-serie Ms. Marvel.

Deze week werd duidelijk dat de onbekende actrice Iman Vellani de rol van Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel mag gaan spelen in de serie die in 2022 op Disney+ moet verschijnen. Een andere, niet uitgekozen kandidaat was boos en zette delen van het script online.

Lees ook: Jonge nieuwkomer speelt Ms. Marvel!

Script Ms. Marvel online
Snel nadat de actrice de pagina's online zette, werd haar account offline gehaald. Uiteraard waren anderen er snel bij om de content weer te verspreiden. Of de inhoud uiteindelijk echt in Ms. Marvel te zien is, is twijfelachtig. Kandidaten krijgen nog wel eens nepscripts voor de (video)auditie.

In de pagina's valt vooral te lezen dat Kamala Khan worstelt met haar nieuwe identiteit en haar cultuur en geloof. Daarnaast zou er een knipoog in voorkomen naar The Falcon and the Winter Soldier.

Een flinke boete zal ongetwijfeld op de mat vallen bij de vermoedelijk jonge actrice (en haar ouders)...

Lees ook: Officieel: Belgische regisseurs brengen 'Ms. Marvel' tot leven

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jonge nieuwkomer speelt Ms. Marvel!
Series / Nieuws

Jonge nieuwkomer speelt Ms. Marvel!

Geen grote naam, maar een onbekende actrice gaat Ms. Marvel spelen in de Disney+ serie.

Ondertussen wordt steeds meer bekend over de Marvel-series die in 2022 op Disney+ verschijnen. Recent werd duidelijk dat Orphan Black-actrice Tatiana Maslany de rol gaat spelen van She-Hulk. Nu is bekend wie Ms. Marvel gaat vertolken.

Voor die rol is er geen bekende naam. Het is namelijk de jonge nieuwkomer Iman Vellani die door Marvel Studios en Disney+ is aangetrokken voor de rol van Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel. Ze gaat die rol spelen in de gelijknamige serie die ergens in 2022 op de streamingdienst in première moet gaan.

Ms. Marvel: Pakistaans-Amerikaanse heldin
Pas in 2013 verscheen Kamala Khan in de strips van Marvel Comics, in 'Captain Marvel #14'. Als snel kreeg ze haar eigen reeks en daarmee is Khan het eerste islamitische personage met een eigen stripboek.

Lees ook: Officieel: Belgische regisseurs brengen 'Ms. Marvel' tot leven

Ze is een groot fan van de Avengers en Captain Marvel in het bijzonder en ze komt er tijdens haar avonturen al snel achter dat ze tot de Inhumans behoort. Ze heeft de kracht om van gedaantes te wisselen, en nog veel meer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt 'Conan the Barbarian'-serie!
Series / Nieuws

Netflix maakt 'Conan the Barbarian'-serie!

De streamingreus gaat nu ook aan de haal met het personage van Arnold Schwarzenegger.

In de jaren 80 zagen we Arnold Schwarzenegger twee keer als Conan, in de films Conan the Barbarian uit 1982 en Conan the Destroyer uit 1984. Het was Jason Momoa die de rol bijna 10 jaar geleden vertolkte in de flop Conan uit 2011. Volgens Netflix is de wereld nu klaar voor een tv-serie rond de spierbundel.

Volgens Deadline (via Comicbook.com) komt het nieuws dat Netflix werkt aan een show over Conan the Barbarian. Verdere details over de invulling zijn schaars, al is de zoektocht naar schrijvers en regisseurs ondertussen gestart.

Conan the Barbarian naar Netflix
De serie ligt in handen van Pathfinder Media van Fredrik Malmberg en Mark Wheeler en het is de eerste samenwerking tussen Netflix en Conan Properties International, onderdeel van Malmbergs Cabinet Entertainment.

Netflix mag meerdere series en films rond Conan maken. Het personage werd in 1932 bedacht door Robert. E Howard.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkeer 'Saved by the Bell' bekend!
Series / Nieuws

Terugkeer 'Saved by the Bell' bekend!

De startdatum van de revival van Saved by the Bell in nu bekend.

Ben jij opgegroeid met Saved by the Bell met namen als Mark-Paul Gosselaar, Mario Lopez, Elizabeth Berkley en Tiffani Thiessen? Let dan op: in november keert de serie in de gangen van Bayside High terug!

Onder meer de personage A.C. Slater, Jessie Spano en Zack Morris keren terug voor de revival die vanaf 25 november te zien is op Peacock. Uiteraard zien we ook heel wat nieuwe gezichten. De datum werd aangekondigd met onderstaande teaser.



Saved by the Bell terug op Peacock
De serie gaat over een nieuwe groep Bayside High-studenten uit 'overprivileged' gezinnen en arbeidersgezinnen, van wie de laatsten naar de school zijn overgeplaatst als onderdeel van een plan van de nieuwe Californische gouverneur Zack Morris, omdat er te veel middelbare scholen voor gezinnen met een laag inkomen worden gesloten.

Lees ook: Mark-Paul Gosselaar terug als Zack Morris in 'Saved by the Bell'-reboot

De nieuwe Saved by the Bell verschijnt op de streamingdienst Peacock, een dienst van NBCUniversal, die op dit moment alleen in de States beschikbaar is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde 'The 100' wordt 'The Last War'
Series / Trailer

Einde 'The 100' wordt 'The Last War'

In de 100e en allerlaatste aflevering van The 100 krijgen we The Last War!

De allerlaatste aflevering van The 100 is gisteren op The CW uitgezonden en opvallend genoeg is dat ook de 100 episode sinds de start in 2014. En die aflevering heeft de titel The Last War. Check hieronder nieuwe details, alsmede een sneak peek.

De aflevering laat zich als volgt omschrijven: "Na alle gevechten en verliezen hebben Clarke en haar vrienden de eindstrijd bereikt. Maar is de mensheid wel iets groters waard?" Check hieronder een sneak peek van The Last War:



Prequelserie Anaconda
De regie lag voor de eerste keer in de show in handen van producent / schrijver Jason Rothenberg en we zijn nog niet af van de The 100-wereld. Van de prequelserie Anaconda verscheen in juli al de pilot als onderdeel van The 100.

Lees ook: Zéér onverwachte dood in 'The 100'

Deze speelt zich 97 jaar voor de moederserie af en start met de nucleaire apocalyps die bijna al het leven op aarde verwoestte.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead: World Beyond'-recensies: Top of flop?
Series / Nieuws

'The Walking Dead: World Beyond'-recensies: Top of flop?

We hebben de eerste recensies van The Walking Dead: World Beyond op een rij gezet.

De serie The Walking Dead: World Beyond gaat snel van start. Vanaf vrijdag 2 oktober verschijnt elke week een aflevering op Amazon Prime Video. Maar is het wel de moeite van het kijken waard?

Vandaag hebben we een hele rits eerste recensies van de serie. Die laten een gemengd beeld zien van wat we mogen verwachten van de AMC-serie.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' eindigt met een knaller

Top of flop?
Centraal staat een groepje tieners dat opgegroeid is in de wereld vol zombies. Ze zijn in een beschermde gemeenschap opgegroeid, waar ze geen last hebben van de wezens. Maar een bizarre gebeurtenis leidt ertoe dat ze de buitenwereld in trekken. Met alle gevolgen van dien.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' laat einde van de wereld zien

Hieronder een greep uit de eerste recensies:
Variety: "Dit is geen perfecte serie. Maar er is een bereidheid om zichzelf opnieuw uit te vinden. En het is een echte oprechte blik op een deel van het universum dat nog niet eerder verkend is."
Insider: "Hoewel World Beyond interessante personages heeft, zou ik liegen als ik zou zeggen dat dit niet voelt als een placeholder tot de eerste Rick Grimes-films komen."
Decider: "Wat zorgt dat dit werkt, is dat het een coming-of-age verhaal met boeiende personages is. En het zit vol met gore zombies van effects goeroe Greg Nicotero en zijn team."
CNET: "We verwachten op zijn minst dat World Beyond wat anders uit zou zien dan de eerdere series. Maar helaas: het is weer een roadtrip langs stoffige wegen en dichte bossen van landelijk Amerika."
TV Guide: "World Beyond biedt het publiek niets nieuws, en ook al geen fascinerende personages waar je achter kan staan."
Den of Geek: "World Beyond biedt in elk geval iets nieuws ten aanzien van de oorspronkelijke serie en dat verwelkomen we graag."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegt deze series nieuw toe in oktober
Series / Featured

Disney+ voegt deze series nieuw toe in oktober

Het is een net lijstje geworden van Disney+ voor wat er nieuw verschijnt in oktober!

Disney+ voegt in de loop van oktober een hele rits nieuwe series toe. We zetten voor je op een rij welke titels men alvast bekend gemaakt heeft.

Dat zijn er deze maand een stuk of zes. Meer zal er waarschijnlijk wel toegevoegd worden, maar die titels zijn nog niet onthuld.

Vrijdag 2 oktober


Zenimation: Extended Edition: Deze serie dient om je zintuigen op te frissen met een momentje mindfulness. Dat kan via de oceanen van baby Vaiana, de ijzige wouden van Anna en Kristoff en een mooie vlucht van Hiro Hamada door San Fransokyo.

Vrijdag 9 oktober


The Right Stuff: Deze serie is het verhaal van zeven topkandidaten die door de NASA gekozen werden om mogelijk dienst te doen als astronaut. Centraal staat hun strijd om gekozen te worden.

Vrijdag 16 oktober


Mère et Fille : In deze serie volgen we Barbara. Zij is veertien jaar oud en zit op de middelbare school. Ze is een puber. Ondertussen is haar moeder Isabelle een 39-jarige gescheiden advocaat die probeert hip te blijven.

Vrijdag 23 oktober


The Big Fib (seizoen 2): Deze komedieserie volgt Yvette Nicole Browen en haar robot-assistent CLIVE. In elke aflevering is het aan een kind om erachter te komen welke volwassene in de studio de echte expert is en wie er zit te liegen.

Vrijdag 30 oktober


The Mandalorian (seizoen 2): In dit tweede seizoen moet Din Djarin Baby Yoda terugbrengen naar zijn eigen volk, de Jedi. Maar hoe vind je die in een universum waarin ze bijna allemaal uitgemoord zijn? Elke week verschijnt een nieuwe aflevering.
PJ Masks (seizoen 3): Deze serie laat zien dat een stel kinderen avonturen beleeft als ze 's nachts een outfit aandoen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Lower Decks' brengt iconische schurk terug
Series / Nieuws

'Star Trek: Lower Decks' brengt iconische schurk terug

Star Trek: Lower Decks bracht niemand minder dan de - nou ja - schurkachtige Q terug.

Star Trek: Lower Decks bracht een van de meest bekende antagonisten van de franchise terug. In de aflevering Veritas zagen we hoe de crew van de USS Cerritos terugblikte op bepaalde gebeurtenissen.

De serie gaf ons een hele rits aan flashbacks. Een daarvan omvatte de terugkeer van Q, het bijna alomtegenwoordige wezen dat Jean-Luc Picard, Captain Sisko en Captain Janeway lastig viel. In de flashback zien we hem nog eens.

Lees ook: Verwarring rond 'Star Trek: Lower Decks'

Cerritos en Q
Q verscheen in de aflevering uit het niets. Hij dwong de crew van de Cerritos om deel te nemen aan een wedstrijd die de waarde van de mensheid zou moeten aantonen. Maar het is een behoorlijk vreemde wedstrijd, want de brugcrew van de Cerritos werd aangekleed als schaakstukken. Q stond daarvoor en speelde een kaartspel.

Lees ook: 'Star Trek: Lower Decks': Top of flop?

Aan het einde van de aflevering bood hij de crew van de lower decks hetzelfde aan. Maar dat werd gemakkelijk afgewezen door Ensign Mariner, die vertelde dat Q gewoon weer Picard moest lastigvallen. Maar dat vond hij maar niets...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Epische trailer 'Transformers: War for Cybertron Trilogy'
Series / Trailer

Epische trailer 'Transformers: War for Cybertron Trilogy'

Deel twee van de Transformers: War for Cybertron Trilogy is snel te zien op Netflix.

Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor Transformers: War for Cybertron Trilogy - Earthrise. De serie dient als tweede deel in de geanimeerde saga van Hasbro.

De serie dient als tie-in cartoon voor een nieuwe speelgoedlijn die Hasbro eind 2018 lanceerde. Het eerste deel, Siege, was in juli op Netflix te zien en binnenkort is het de beurt aan het tweede deel van de serie. Daarna moet er nog een derde deel komen en is het verhaal al afgerond.

Lees ook: Super coole trailer 'Transformers: War for Cybertron' van Netflix

War for Cybertron Trilogy
In Siege kregen we te zien dat de oorlog voor de planeet Cybertron tussen de Autobots en Decepticons richting een grote conclusie ging. Maar de leiders, Optimus Prime en Megatron, zochten naar een manier om hun planeet te redden en hun volk te verenigen; en dat zonder in te boeten op de eigen ambities. Megatron overwoog de Allspark te gebruiken om de Autobots opnieuw te formatteren en Optimus lanceerde een reeks tegenaanvallen om zijn bondgenoten te redden; dat ten koste van de planeet.

Lees ook: Prachtige eerste trailer Netflix-serie 'Transformers: War for Cybertron'

In Earthrise zien we hoe Optimus Prime en zijn crew op een gevaarlijke reis is, ontsnapt aan Cybertron. Ze komen een mysterieuze groep van gigantische robots tegen. Hieronder kan je de nieuwe trailer bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-opnames gaan sowieso verder
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-opnames gaan sowieso verder

Goed nieuws voor de kijker: het tiende seizoen wordt sowieso afgerond met zes coronaproof afleveringen.

De opnames van de zes extra afleveringen voor het tiende seizoen van The Walking Dead gaan sowieso door, coronavirus of geen coronavirus. Dat komt doordat er goed nagedacht is over een manier om de boel veilig op te kunnen nemen.

Dat belooft showrunner Angela Kang tijdens de Walking Dead Universe Preview Special. "Alle afleveringen zijn ontworpen om veilig opgenomen te kunnen worden tijdens de pandemie waarin wij ons bevinden," begon Kang. "Er zit een beetje het gevoel van een anthologie in. Ze duiken heel diep in onze personages; ik hoop dat mensen daar heel erg van gaan genieten."

Lees ook: Recensies 'The Walking Dead'-finale: De moeite waard?

Begin van het einde
De zes extra afleveringen werden door AMC besteld nadat bleek dat de opnames van het elfde seizoen niet zomaar zoals gepland van start kunnen gaan. Het coronavirus heeft nogal wat klappen gegeven aan de plannen rond de serie. Maar daarom is het tiende seizoen met zes afleveringen verlengd.

Lees ook: Dit zijn de meest geliefde 'The Walking Dead'-afleveringen

Overigens vormen die het begin van het einde. Straks is het elfde seizoen te zien en als dat in 2022 te zien is, dan is het voorbij met The Walking Dead. Al horen we natuurlijk ook dat de show die rond Daryl en Carol zal worden gemaakt, een stiekeme voortzetting is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Adolf Hitler in 'Peaky Blinders' seizoen 6?
Series / Nieuws

Adolf Hitler in 'Peaky Blinders' seizoen 6?

Het gerucht ging dat Rowan Atkinson een rol krijgt in het zesde seizoen als Adolf Hitler.

Het gerucht dat Rowan Atkinson gecast is als Adolf Hitler in Peaky Blinders klopt niet. Het verhaal ging dat de acteur gecast zou zijn voor de boosaardige leider van de Nazi's in de serie. Maar dat klopt dus niet.

De kans is best groot dat Adolf Hitler een rol krijgt in het nieuwe seizoen van de serie. In het vijfde seizoen ontmoetten we de leider van de fascisten, Oswald Mosley. Hij was in het echte leven een vriend van de beruchte dictator. Hitler was zelfs een van de gasten op het huwelijk van Mosley met Diana Mitford in 1936. De kans bestaat dus dat we hem op een zeker moment zullen zien verschijnen.

Lees ook: 'Peaky Blinders' seizoen 6: Dit moet je weten

Waarschijnlijk niet
De kans is echter klein dat Atkinson zich bij de serie voegt op dit moment. Sterker nog, het team achter de serie ontkent het feit dat de acteur gecast is. Waarmee we het dus naar het rijk der fabelen kunnen verwijzen.

Lees ook: Populaire serie 'Peaky Blinders' had bijna een andere hoofdrolspeler gehad

Centraal in Peaky Blinders staat Tommy Shelby, de leider van de bende uit Birmingham. Het zesde seizoen is op dit moment in de maak, maar de productie ligt even stil vanwege het coronavirus. De opnames zullen zo snel mogelijk hervat worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Deze langlopende scifi-serie eindigde met één van de meest gehate finales aller tijden

  2. 2. Mysterieuze sciencefictionserie heeft Netflix al bijna 6 weken in zijn greep: is het voldoende?

  3. 3. "Sherlock, ontmoet je gelijke": critici op Rotten Tomatoes zijn laaiend enthousiast over dit gloednieuwe moordmysterie

  4. 4. Met de beruchte 0% op Rotten Tomatoes is dit de slechtste Netflix-serie aller tijden

  5. 5. 18+ LEGO-set met bijna 1.400 steentjes beloont de nostalgische gevoelens helemaal

Bekijk alle artikelen