Dove heldin Echo en Iron Man-schurk in 'Hawkeye'?

Dove heldin Echo en Iron Man-schurk in 'Hawkeye'?

Veel nieuwe personages genoemd voor de Marvel-serie Hawkeye voor op Disney+.

Bram de Groot, 30 september 2020 om 11:17

De afgelopen weken komen er heel wat nieuwtjes voorbij over de Marvel-plannen voor op Disney+. Zouden de series gezien de coronacrisis nu voorrang krijgen? Nu is er ook veel te melden over de serie Hawkeye.
De oorspronkelijk vierde live action Marvel-serie voor op Disney+ rond Jeremy Renners Clint Barton / Hawkeye en zijn opvolger Kate Bishop zou volgens verschillende bronnen uiteenlopende personages moeten gaan bevatten. Een snel overzicht!

Dove superheld Echo
Volgens The Illuminderdi zoekt Marvel Studios naar een "dove vrouw van 18 jaar of ouder". De actrice moet een "onafhankelijk, atletisch en slim" personage gaan spelen. En dan komen de kenners uit op de heldin Maya Lopez a.k.a. Echo. Het zou een hoofdpersonage moeten worden. In de comics werd ze Ronin in de New Avengers-strips.

Lees ook: Duidelijke blik op Kate Bishop voor Marvel-serie 'Hawkeye'

Slechterik Madame Masque
Naast dat al eerder de slechteriken The Clown en de Tracksuit Mafia werden genoemd, meent The Direct nu dat Whitney Frost / Madame Masque de voornaamste schurk wordt. In de strips is ze vooral een schurk van Iron Man. Het lijkt erop dat Whitney Frost uit Agent Carter niet gaat terugkeren, mocht dit gerucht kloppen.

Mockingbird ook te zien!
In Agents of S.H.I.E.L.D. zagen we Adrianne Palicki (foto) als Bobbi Morse a.k.a. Mockingbird, maar FandomWire meent dat Marvel Studios de rol gaat hercasten voor Hawkeye die vermoedelijk in 2022 te zien moet zijn op Disney+.

Bron: the illuminerdi

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Disney, Loki, Falcon, Winter Soldier, Hailee Steinfeld

Populair nieuws