search
De minst favoriete 'Game of Thrones'-scène van George R.R. Martin
Series / Nieuws

De minst favoriete 'Game of Thrones'-scène van George R.R. Martin

Niet alles was geweldig aan Game of Thrones volgens George R.R. Martin.

Ondanks dat Game of Thrones voor velen een van de meest memorabele series ooit zal zijn, zijn er ook zeker mindere scènes aan te wijzen. Nu heeft bedenker en schrijver George R.R. Martin aangegeven welke scène hij het minste vindt.

In het boek 'Fire Cannot Kill a Dragon' laat Martin weten wat zijn minst favoriete scène is. "Mijn minst favoriete scène in de hele show, in alle acht seizoenen: King Robert die gaat jagen. Vier jongens lopen te voet door het bos met speren in hun handen. Hij wordt door een zwijn doorboord, ze brengen hem terug en hij sterft."

Lees ook: Kit Harington wil nooit meer een 'Jon Snow' spelen

In het echt zou dat anders gaan
Volgens Martin zou dat nooit hebben gekund, aangezien een koning nooit met slechts vier man zou gaan jagen. "Er zouden hoorns hebben geblazen - zo gaat een koning op jacht! Hij zou niet alleen door het bos zijn gelopen met drie van zijn vrienden die speren vasthielden in de hoop een zwijn tegen te komen."

Lees ook: Dit is wanneer de 'Game of Thrones' spin-off moet verschijnen

De reden dat de scène zo in beeld werd gebracht had vooral te maken met het budget. Er was tijdens het eerste seizoen simpelweg niet voldoende geld beschikbaar om de scène grootser neer te zetten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen