search
Wordt dit de volgende 'Star Wars'-serie op Disney+?
Series / Nieuws

Wordt dit de volgende 'Star Wars'-serie op Disney+?

Disney+ zou overwegen een serie te maken rond Han Solo, met Alden Ehrenreich in de hoofdrol.

Het Disney-tijdperk van Star Wars is niet per se goed ontvangen door fans. Maar The Mandalorian deed het gelukkig wel goed. En dus ligt op dit moment veel focus op series in de franchise. Daarvan zijn er negen in ontwikkeling, waaronder een serie rond Cassian Andor, The Bad Batch en Obi-Wan Kenobi.

Nu horen we dat Disney zou willen dat acteur Alden Ehrenreich terugkeert als Han Solo. Hij nam het stokje over van Harrison Ford en speelde de rol in Solo: A Star Wars Story. Maar die film flopte en het gehoopte drieluik werd beperkt toe één deel. Disney zou echter graag meer willen maken.

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian' seizoen 2 gaat de fans nog weinig antwoorden geven

Meer Han Solo?
Volgens Daniel Richtman, die regelmatig nieuwe details lekt rond aankomende films en series, willen Lucasfilm en Disney graag dat Alden Ehrenreich terugkeert als Han Solo. Hij zou de rol in een hele rits series moeten gaan spelen.

Lees ook: Is 'The Mandalorian'-ster Pedro Pascal wel of niet weg?

Welke series dat dan moeten worden is niet duidelijk. We weten in elk geval dat Ehrenreich recent in een interview nog vertelde dat hij zijn tijd in Star Wars achter zich gelaten heeft. Hij trekt niet per se aan meer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen