Boze actrice zet script 'Ms. Marvel' online

Boze actrice zet script 'Ms. Marvel' online

Je zal de rol van Ms. Marvel maar niet krijgen. Dus: script online!!

Bram de Groot, 1 oktober 2020 17:21

Al jaren wordt er geheimzinnig gedaan over scripts en dat is niet geheel raar. Acteurs krijgen geen of slechtst delen van het script, doordat de film/seriemakers bang zijn dat het script online lekt. Nu is dit gebeurt met het script van de Marvel-serie Ms. Marvel.
Deze week werd duidelijk dat de onbekende actrice Iman Vellani de rol van Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel mag gaan spelen in de serie die in 2022 op Disney+ moet verschijnen. Een andere, niet uitgekozen kandidaat was boos en zette delen van het script online.

Lees ook: Jonge nieuwkomer speelt Ms. Marvel!

Script Ms. Marvel online
Snel nadat de actrice de pagina's online zette, werd haar account offline gehaald. Uiteraard waren anderen er snel bij om de content weer te verspreiden. Of de inhoud uiteindelijk echt in Ms. Marvel te zien is, is twijfelachtig. Kandidaten krijgen nog wel eens nepscripts voor de (video)auditie.

In de pagina's valt vooral te lezen dat Kamala Khan worstelt met haar nieuwe identiteit en haar cultuur en geloof. Daarnaast zou er een knipoog in voorkomen naar The Falcon and the Winter Soldier.

Een flinke boete zal ongetwijfeld op de mat vallen bij de vermoedelijk jonge actrice (en haar ouders)...

Lees ook: Officieel: Belgische regisseurs brengen 'Ms. Marvel' tot leven


Bron: comicbookmovie

Lees meer over: Ms Marvel, The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If, Hawkeye, Brie Larson

Populair nieuws