search
Disney+ voegde deze series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde deze series nieuw toe afgelopen week

Disney+ komt weer met een hele rits aan nieuwe series deze week!

Disney+ komt ook deze week weer met een aantal nieuwe series. Het is nog even tot het einde van de maand wachten tot topserie The Mandalorian weer verder gaat. Tot die tijd moeten we het doen met wat minder interessant materiaal.

Laten we beginnen met nieuwe afleveringen die zijn toegevoegd, en daarna kijken naar de nieuwe series.

Nieuwe afleveringen
BECOMING (S01E02): Deze tweede aflevering van Becoming zoomt in op Adam Devine.
ONE DAY AT DISNEY (S01E43): In deze aflevering neemt Ashley Girdich ons mee in haar werk voor Disney. Zij is R&D Imagineer Manager en laat zien wat er allemaal komt kijken bij haar werk.


Nieuwe series
VIOLETTA (3 seizoenen): In "Violetta" ontdekt de jonge Violetta dat ze een groot zangtalent heeft. Nadat ze met haar vader terugkeert in Buenos Aires, verandert haar leven volledig. Ze ontmoet nieuwe vrienden en probeert met vallen en opstaan haar grote droom te verwezenlijken.
MAGIC OF DISNEYS ANIMAL KINGDOM (1 seizoen): In Magic of Disney's Animal Kingdom krijgen kijkers onder begeleiding van geliefd Disney-stemacteur Josh Gad een uniek kijkje in de magische keuken van het populaire dierenpark Disney's Animal Kingdom en themagebied The Seas with Nemo & Friends in Epcot. Bekijk de dieren in het park van dichtbij en maak kennis met de verzorgers en dierenartsen die een bijzondere band met ze hebben opgebouwd.
ZENIMATION: Kom tot rust, ontspan en verfris je zintuigen met een momentje mindfulness met Zenimation van Walt Disney Animation Studios "“ een geanimeerde soundscape-ervaring. Of baby Vaiana nu geroepen wordt door de oceaan, Anna en Kristoff door een ijzig woud lopen of Baymax en Hiro Hamada over San Fransokyo vliegen, deze iconische scènes worden een ongekende auditieve ervaring met geluiden van de golven van de zee, een bevroren bos en een zwevende vlucht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen