search

Ons nieuws van zaterdag 3 oktober 2020

Rick Grimes terug in 'The Walking Dead' seizoen 11?
Series / Nieuws

Rick Grimes terug in 'The Walking Dead' seizoen 11?

The Walking Dead zou zomaar eens zijn voormalig hoofdpersoon terug kunnen brengen.

Keert Rick Grimes terug in het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead? Acteur Norman Reedus wil het in elk geval wel en vroeg aan Andrew Lincoln om het gewoon te doen.

Maar de acteur wilde daar niets over zeggen. Lincoln vertrok in het negende seizoen van de serie. Zijn personage werd toen opgepikt door een helikopter van de Civic Republic Military. Hij keert terug in drie feature films. Maar Reedus zou graag willen dat Lincoln terugkeert voor de laatste reeks.

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt straks musicalafleveringen

Kom terug!
"Weet je, ik plaagde hem laatst toen ik hem aan de telefoon had. Ik zei: 'Je keert terug voor nog een seizoen toch?'" vertelde Reedus aan RadioTimes.com. "Hij zei alleen zoiets van: 'Uh…' maar je snapt het; hij wil niets vastleggen. Maar het past heel erg bij Andrew Lincoln om mij te proberen te bedriegen. Dus ik weet het niet. Ik heb geen idee. Ik weet het oprecht niet. Ik zou wel willen."

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat stiekem door na seizoen 11

Maar dat zal niet gebeuren: "Ik heb een grote bek, dus waarschijnlijk zouden ze het mij überhaupt niet vertellen!"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jessica Alba: "Beverly Hills 90210 was niet leuk"
Series / Celebrity

Jessica Alba: "Beverly Hills 90210 was niet leuk"

De actrice heeft onder meer aangegeven dat ze de cast niet mocht aankijken...

Actrice Jessica Alba, toch niet van de minste, heeft geen goede herinneringen aan de tijd dat ze samen moest werken met de cast van de serie Beverly Hills, 90210. De actrice heeft enkele behoorlijk opvallende uitspraken gedaan.

In de Youtube-serie Hot Ones heeft Alba onder meer aangegeven dat ze geen goede herinneringen overhoudt aan haar optreden in de serie Beverly Hills, 90210. Toen ze in het jaar 1998 een gastrol kreeg in de reeks mocht ze de vaste leden van de cast immers zelfs niet aankijken.

"Het werd mij op de set van Beverly Hills, 90210 ten strengste verboden om oogcontact te maken met de andere acteurs. Dit is natuurlijk best vreemd wanneer er van je wordt verwacht dat je een scène met hen moet gaan opnemen. Zouden we wel in de ogen kijken? Dan werd er ons verteld dat we meteen zouden worden weggestuurd."

Gastrol
Op 17-jarige leeftijd kreeg Alba een gastrol aangeboden in het achtste seizoen van de reeks. De actrice kroop voor die rol in de huid van een zwangere tiener die niet voor haar kind kon zorgen. Twee jaar later en na in totaal tien seizoenen werd er voor gekozen om de serie op te doeken.

De echte doorbraak voor Alba kwam er uiteindelijk in de serie Dark Angel. Later was ze nog te zien in heel wat andere producties zoals bijvoorbeeld Fantastic Four, Sin City en Into the Blue. Bovendien claimde ze recent nog de hoofdrol in de serie L.A.'s Finest.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde deze series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde deze series nieuw toe afgelopen week

Disney+ komt weer met een hele rits aan nieuwe series deze week!

Disney+ komt ook deze week weer met een aantal nieuwe series. Het is nog even tot het einde van de maand wachten tot topserie The Mandalorian weer verder gaat. Tot die tijd moeten we het doen met wat minder interessant materiaal.

Laten we beginnen met nieuwe afleveringen die zijn toegevoegd, en daarna kijken naar de nieuwe series.

Nieuwe afleveringen
BECOMING (S01E02): Deze tweede aflevering van Becoming zoomt in op Adam Devine.
ONE DAY AT DISNEY (S01E43): In deze aflevering neemt Ashley Girdich ons mee in haar werk voor Disney. Zij is R&D Imagineer Manager en laat zien wat er allemaal komt kijken bij haar werk.


Nieuwe series
VIOLETTA (3 seizoenen): In "Violetta" ontdekt de jonge Violetta dat ze een groot zangtalent heeft. Nadat ze met haar vader terugkeert in Buenos Aires, verandert haar leven volledig. Ze ontmoet nieuwe vrienden en probeert met vallen en opstaan haar grote droom te verwezenlijken.
MAGIC OF DISNEYS ANIMAL KINGDOM (1 seizoen): In Magic of Disney's Animal Kingdom krijgen kijkers onder begeleiding van geliefd Disney-stemacteur Josh Gad een uniek kijkje in de magische keuken van het populaire dierenpark Disney's Animal Kingdom en themagebied The Seas with Nemo & Friends in Epcot. Bekijk de dieren in het park van dichtbij en maak kennis met de verzorgers en dierenartsen die een bijzondere band met ze hebben opgebouwd.
ZENIMATION: Kom tot rust, ontspan en verfris je zintuigen met een momentje mindfulness met Zenimation van Walt Disney Animation Studios "“ een geanimeerde soundscape-ervaring. Of baby Vaiana nu geroepen wordt door de oceaan, Anna en Kristoff door een ijzig woud lopen of Baymax en Hiro Hamada over San Fransokyo vliegen, deze iconische scènes worden een ongekende auditieve ervaring met geluiden van de golven van de zee, een bevroren bos en een zwevende vlucht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel geweld in 'The 100'!
Series / Video/clip/featurette

Veel geweld in 'The 100'!

Clarke Griffin laat zien waarvan ze gemaakt is in de slotaflevering The Last War.

Recent werd de honderste en allerlaatste aflevering van The 100 uitgezonden door The CW. Ondanks dat er een prequelserie in de maak is, was dit voorlopig het laatste wat we van de franchise hebben gezien. De laatste aflevering The Last War had een flink gewelddadige scènes.

Hieronder zie je een clip uit het slotstuk waarin het personage Clarke Griffin van actrice Eliza Taylor als een dolle te keer gaat met haar wapens. Die beelden waren te zien in de aflevering die op 30 september werd uitgezonden.

Lees ook: Einde 'The 100' wordt 'The Last War'

Veel minder kijkers
The Last War wist in de States zo'n 610.000 kijkers te trekken en dat is een stuk minder dat de serie had bij de aftrap, met 2,73 miljoen kijkers. Ook de ontvangst bleek wat wisselend, maar voor de fans was het uiteraard fijn dat de serie een echt slot heeft, iets dat menig serie niet krijgt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Upside Down op foto 'Stranger Things' seizoen 4
Series / Foto's

Upside Down op foto 'Stranger Things' seizoen 4

Vierde seizoen van Stranger Things moet waarschijnlijk volgend jaar op Netflix verschijnen.

Door de coronacrisis is nog steeds niet bekend wanneer het vierde seizoen van Stranger Things in première gaat op Netflix. Wel is duidelijk dat de eerste aflevering Chapter One: The Hellfire Club heet en dat de camera's weer draaien nadat de opnames eerder dit jaar stil werden gelegd.

Het nieuwe seizoen laat meer van Chief Hopper van acteur David Harbour zien, die werkt in een Russisch werkkamp. Dit betekent dat de serie zich meer en meer buiten het plaatsje Hawkins gaat afspelen.

Upside Down foto
Bij onderstaande foto staat enkel geschreven "Ondertussen in de Upside Down..." en op de foto zien we een klok in die Upside Down en een digitale filmklapper die onthuld dat er net gestart wordt met een zoveelste take.

Lees ook: Eindelijk: 'Stranger Things' start weer op!

Een verschijningsdatum het het vierde seizoen van Stranger Things nog niet. Deze valt ongetwijfeld ergens in 2021. Een vijfde seizoen is al bevestigd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaaf ontwerp voor 'Ms. Marvel'!
Series / Foto's

Gaaf ontwerp voor 'Ms. Marvel'!

Zo kan Iman Vellani eruit zien als de nieuwe Marvel-heldin Ms. Marvel, in 2022 op Disney+.

Met Orphan Black-actrice Tatiana Maslany als She-Hulk en de jonge nieuwkomer Iman Vellani als Ms. Marvel zijn er twee van de nieuwe grote vrouwelijke personages onthuld voor de toekomstige series en film in het Marvel Cinematic Universe.

Hoe ze eruit komen te zien is uiteraard nog onbekend, maar online verschijnen heel wat ontwerpen van fans die vaak al dicht in de buurt komen. Voor Iman Vellani's Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel maakte de bekende ontwerpen Bosslogic snel een zeer aardig design! Check deze maar hieronder.

Bekijk op instagram

Jonge heldin Ms. Marvel
In de comics is de jonge Kamala Khan groot fan van de Avengers en Captain Marvel. Als ze ontdekt dat ze een Inhuman is gebruikt ze de oude naam Ms. Marvel van Captain Marvel. Dit zal ongetwijfeld in de serie van Disney+ uitgelegd gaan worden.

Wanneer Ms. Marvel exact verschijnt is nog onduidelijk. Al kan aangenomen worden dat de opnames niet heel lang meer op zich laten wachten en wie weet verschijnt de serie eerder dan de film Captain Marvel 2 die gepland staat voor de zomer van 2022.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Chaos in beelden 'Muppets Now': binnenkort op Disney+
Series / Nieuws

Chaos in beelden 'Muppets Now': binnenkort op Disney+

De Muppets zijn terug met een nieuwe serie, alleen op Disney+.

Volgende maand is het dan eindelijk tijd voor de poppenserie Muppets Now, een show die al voor de start van Disney+ werd aangekondigd. In november start de eerste serie met afleveringen met figuurtjes als Kermit en Miss Piggy.

Via Twitter en de tekst "Lights! Music! Muppets! Maak je klaar om je favoriete personages als nooit tevoren te zien in #MuppetsNow, beschikbaar vanaf 6 november op #DisneyPlus" wordt duidelijk dat op 6 november de nieuwe The Muppet Show aanvangt.Muppets Now al verschenen
Opvallend is dat de show al op 31 juli in de States op Disney+ verscheen en het is dus best vreemd dat deze niet eerder online kwam in Nederland en andere landen.

Er zijn zes afleveringen van dertig minuten. In de serie zien we Scooter, die een hele hoop deadlines heeft. De belangrijkste is dat hij tijdig de nieuwe Muppet-serie moet uploaden. En ja, dat gaat niet echt goed met alle andere Muppets om zich heen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Speeder-Bike op poster 'The Mandalorian' seizoen 2
Series / Posters

Speeder-Bike op poster 'The Mandalorian' seizoen 2

Mando zit op zijn Speeder-Bike voor seizoen 2 van The Mandalorian.

Het is nog even wachten totdat het eind oktober is en de eerste aflevering van seizoen twee van The Mandalorian verschijnt. Via Disney+ krijgen we nu een nieuwe blik op het titelpersonage van acteur Pedro Pascal.

Op het affiche zien we Din Djarin a.k.a. De Mandaloriaan van Pascal op een Speeder-Bike. Hij racet door een woestijnlandschap met achterop een tas met daarin The Child, beter bekend als Baby Yoda. Ze zijn duidelijk de dragende personages uit de Star Wars-serie.

Lees ook: Gaaf! Zo werd het schip Razor Crest uit 'The Mandalorian' gemaakt!

Nieuwe gezichten
Uiteraard zien we in seizoen twee van The Mandalorian ook een hoop nieuwe gezichten, zoals Boba Fett en Ahsoka Tano. Met Giancarlo Esposito's schurk Moff Gideon achter hen aan, gaan Mando en Baby Yoda op zoek naar een Jedi. Vanaf 30 oktober op Disney+!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' miste bijna deze epische veldslag
Series / Nieuws

'Game of Thrones' miste bijna deze epische veldslag

Game of Thrones moest bijna de Battle of Blackwater Bay achterwege laten.

Het scheelde niet veel of HBO had geen toestemming gegeven voor een van de meest epische afleveringen van de serie Game of Thrones. Seizoen 2, aflevering 9, toonde een bijzonder grootschalige strijd: de Battle of Blackwater Bay. Maar die kwam er bijna niet.

De HBO-serie zette met de aflevering Blackwater heel duidelijk de toon. Daarin zagen we hoe de troepen van Stannis Baratheon King's Landing aanvielen en uiteindelijk het onderspit delven tegen de troepen van de stad, geleid door Tyrion Lannister. Maar dat was bijna niet getoond op die manier in de serie.

Lees ook: Naomi Watts over de 'Game of Thrones' spin-off

Het budget
Vanity Fair publiceerde een interview met makers D.B. Weiss en David Benioff over de aflevering. "We waren echt heel zenuwachtig over die aflevering toen we begonnen met het tweede seizoen. Er werd over nagedacht om van Blackwater een landgevecht te maken en dat zou echt verschrikkelijk zijn," vertelt Weiss.

Lees ook: 'Game of Thrones'-verkrachting liep eerst heel anders

"Of dat we het niet mochten laten zien," aldus Benioff. "We hebben echt Mike Lombardo [van HBO] gesmeekt. En onderhandeld. We hebben het erover gehad hoeveel boten we mochten en konden laten zien." Gelukkig mocht het wel lukken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars' introduceert deze iconische schurk
Series / Nieuws

'Star Wars' introduceert deze iconische schurk

Darth Bane komt naar het Star Wars-universum en mogelijk via Disney+.

Lucasfilm heeft het er maar druk mee, om verschillende oude bekende personages terug te brengen in het nieuw gelanceerde Star Wars-universum. Toen Disney eigenaar werd van de filmstudio werden namelijk alle oude verhalen, op de films en series na, geschrapt.

Langzaamaan zijn de laatste tijd heel wat oude bekende personages teruggebracht. Waaronder ook Darth Bane. Nu horen we dat deze schurk ook te zien is in het filmuniversum. Dat zal vermoedelijk in een serie zijn.

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian' seizoen 2 gaat de fans nog weinig antwoorden geven

Darth Bane
Darth Bane is de meest invloedrijke Sith Lord die er maar was. En leefde duizenden jaren voor de Clone Wars en de strijd tegen het Keizerrijk die we tot nu toe gevolgd hebben. Hij is een van de bekendste figuren in de geschiedenis van de Sith order. En gaat in live-action te zien zijn.

Lees ook: Is 'The Mandalorian'-ster Pedro Pascal wel of niet weg?

Dat meldt Daniel Richtman op zijn patreon-account, waar hij redelijk vaak informatie lekt rond Star Wars-series. Aangezien er aan maar liefst negen series gewerkt wordt, past dit natuurlijk binnen de plannen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heeft het Arrowverse dit jaar wel een crossover nodig?
Series / Nieuws

Heeft het Arrowverse dit jaar wel een crossover nodig?

Moet het Arrowverse dit jaar echt een crossover brengen of kan het uitblijven?

Heeft het Arrowverse nog een nieuwe crossover nodig dit jaar? Vorig televisieseizoen kwam The CW met de meest ambitieuze crossover tot nu toe: Crisis on Infinite Earths. Die crossover bracht meteen alle universa samen en veranderde het Arrowverse voor altijd.

Fans vroegen zich ook meteen af in hoeverre The CW dat nog zou kunnen overtreffen. Dat bleek niet de intentie, want The CW-baas Mark Pedowitz liet weten dat er dit jaar een kleinschaligere crossover zou komen. Eentje waarin we Supergirl en Batwoman samen zouden zien. Maar is dat echt nodig?

Lees ook: Gave fanposter brengt alle Arrowverse-helden bij elkaar

Helemaal niet nodig
Eigenlijk is het niet echt nodig om een crossover te doen dit jaar. Crisis was echt enorm en had grote gevolgen. Voor het eerst eigenlijk, want vrijwel elke crossover was relatief kleinschalig als het op echte impact aankomt. Ja, het is leuk om helden samen te zien, maar is het nodig? Crisis had het wel nodig en veranderde alles fundamenteel.

Lees ook: Oorspronkelijke 'The Flash'-serie moest eigenlijk super duister worden

Dat moest wel, want na Elseworlds kregen we de Monitor te zien en werd de boel helemaal opgezet voor Crisis. Het is een crossover die dus even moet settelen, want de consequenties zijn nog niet helemaal uitgekristalliseerd. Zo is Lex Luthor ineens een held.

Nu al met een nieuwe grote crossover komen lijkt dus niet echt nodig. Omdat het Arrowverse het dit jaar anders doet, is World's Finest met Batwoman bovendien geschrapt. Wellicht is het dus goed om het dit jaar gewoon helemaal te laten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Captain Marvel ook te zien in Nick Fury-serie?
Series / Nieuws

Captain Marvel ook te zien in Nick Fury-serie?

Brie Larson schijnt straks te zien te zijn in de epische serie van Disney+.

Actrice Brie Larson is mogelijk in gesprek om ook te verschijnen in de Disney+-serie die gemaakt wordt rond Nick Fury. In die Marvel Studios-serie keert Samuel L. Jackson wederom terug voor de hoofdrol.

Jackson is sinds het begin van het Marvel Cinematic Universe een vaste aanwezige. Zijn Nick Fury speelt al meer dan een decennium een rol in de franchise als verbindend element. Maar sinds Captain America: Civil War heeft hij nou ook weer niet zoveel te doen gehad, op de films Spider-Man: Far From Home en Captain Marvel na dan. Nu neemt hij weer het voortouw.

Lees ook: Hoe de 'Nick Fury'-serie van Disney+ al opgezet is

Brie Larson
Nu horen we via Geekosity, ofwel Mikey Sutton, dat de serie die gemaakt wordt rond Nick Fury mogelijk ook een rol zal hebben voor niemand minder dan Brie Larson. Zij speelt Captain Marvel in het MCU en het was in haar film waarin we zagen hoe Nick Fury het idee vatte voor het Avengers Initiative.

Aangezien Marvel bouwt naar een Secret Invasion, zou het interessant kunnen zijn dat Larsons Captain Marvel in de serie te zien is. Hopelijk horen we snel meer!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.