search
Jessica Alba: "Beverly Hills 90210 was niet leuk"

Jessica Alba: "Beverly Hills 90210 was niet leuk"

De actrice heeft onder meer aangegeven dat ze de cast niet mocht aankijken...

Geoffrey Ketels
Actrice Jessica Alba, toch niet van de minste, heeft geen goede herinneringen aan de tijd dat ze samen moest werken met de cast van de serie Beverly Hills, 90210. De actrice heeft enkele behoorlijk opvallende uitspraken gedaan.

In de Youtube-serie Hot Ones heeft Alba onder meer aangegeven dat ze geen goede herinneringen overhoudt aan haar optreden in de serie Beverly Hills, 90210. Toen ze in het jaar 1998 een gastrol kreeg in de reeks mocht ze de vaste leden van de cast immers zelfs niet aankijken.

"Het werd mij op de set van Beverly Hills, 90210 ten strengste verboden om oogcontact te maken met de andere acteurs. Dit is natuurlijk best vreemd wanneer er van je wordt verwacht dat je een scène met hen moet gaan opnemen. Zouden we wel in de ogen kijken? Dan werd er ons verteld dat we meteen zouden worden weggestuurd."

Gastrol
Op 17-jarige leeftijd kreeg Alba een gastrol aangeboden in het achtste seizoen van de reeks. De actrice kroop voor die rol in de huid van een zwangere tiener die niet voor haar kind kon zorgen. Twee jaar later en na in totaal tien seizoenen werd er voor gekozen om de serie op te doeken.

De echte doorbraak voor Alba kwam er uiteindelijk in de serie Dark Angel. Later was ze nog te zien in heel wat andere producties zoals bijvoorbeeld Fantastic Four, Sin City en Into the Blue. Bovendien claimde ze recent nog de hoofdrol in de serie L.A.'s Finest.

Aanbevolen artikelen