'Cobra Kai' seizoen 3 wordt enorm heftig

'Cobra Kai' seizoen 3 wordt enorm heftig

Het nieuwe seizoen wordt heftiger dan wat we tot nu toe gezien hebben.

Jim Pedd, 5 oktober 2020 om 09:08

Het tweede seizoen van Cobra Kai eindigde met een cliffhanger. De twee dojo's staan lijnrecht tegenover elkaar. En een van de kids moet naar de intensive care. En dus lijkt het erop dat de boel gevaarlijk gaat worden in het derde seizoen.
Volgens acteur William Zabka is niets wat het lijkt. "Het tweede seizoen was gewoon een autocrash, niets meer, niets minder. Er zijn heel wat losse delen die in elkaar gezet moeten worden. Er moet heel wat genezing plaatsvinden. En de behoefte daaraan groeit en groeit."

Lees ook: Dit doet het derde seizoen van 'Cobra Kai'

Vuurwerk dit seizoen
"Het derde seizoen wordt echt vuurwerk. Het voelt een beetje alsof je seizoen 1 en seizoen 2 op steroïden zet en combineert. Het was echt geweldig om op te mogen nemen en het zal de moeite van het wachten waard zijn," ging Zabka verder.

Lees ook: Trailer 'Cobra Kai': spin-off van 'The Karate Kid' op Netflix

"We hoopten dat het al uit kon zijn gebracht nu, maar zoals de wereld er nu voor staat is het even niet zo. Maar we zijn wel echt blij dat we nu naar Netflix zijn verhuisd. Onze fans moeten nu even wachten, maar kunnen de serie opnieuw kijken en er kunnen nieuwe fans aangetrokken worden. Er moet nog veel werk verricht worden om het derde seizoen af te maken. Het wordt onder andere vertaald voor 30 landen."


Lees meer over: Cobra Kai, Netflix, William Zabka

Populair nieuws