search

Ons nieuws van maandag 5 oktober 2020

Twee officiële foto's 'The Witcher' onthullen nieuw kostuum Geralt of Rivia
Series / Foto's

Twee officiële foto's 'The Witcher' onthullen nieuw kostuum Geralt of Rivia

The Witcher heeft een tweetal gave foto's vrijgegeven die een nieuwe Geralt tonen.

Geralt of Rivia heeft een nieuw kostuum in het tweede seizoen van The Witcher. Acteur Henry Cavill heeft op zijn Instagram-account een reeks foto's gepubliceerd die laten zien dat Geralt er heel anders bij loopt in de tweede reeks.

Cavill plaatste op Instagram twee foto's van het tweede seizoen. We zien hem in een volledig zwart harnas, met een duidelijke plek voor het medaillon dat hij bij zich draagt. Verder citeert de acteur een van de boeken van Andrej Sapkowski over Geralt, die ook wel bekend staat als de White Wolf.

Lees ook: 'The Witcher' krijgt nog meer spin-offs van Netflix?

Tweede seizoen
Het tweede seizoen van The Witcher belooft heel wat te worden. Weg zijn de verwarrende tijdlijnen waar het eerste seizoen door gekenmerkt werd. Ditmaal een meer rechttoe, rechtaan verhaal, waarin we te zien krijgen hoe de jonge Ciri getraind wordt door Geralt.

Lees ook: 'The Witcher'-maker noemt fantheorie een enorme fout

Ook is er een plaats voor Yennefer, die voor de magische training van Ciri moet gaan zorgen. Het nieuwe seizoen heeft nog geen releasedatum maar zal vermoedelijk volgend jaar te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Wanted' seizoen 3 verschijnt op 15 oktober op Netflix
Series / Nieuws

'Wanted' seizoen 3 verschijnt op 15 oktober op Netflix

De Australische serie kan wereldwijd rekenen op ongelofelijk veel fans...

Ben jij ook één van de vele fans van de Australische, succesvolle serie Wanted? In dat geval is er goed nieuws voor jou! Vanaf 15 oktober is het derde seizoen namelijk te bekijken op streamingdienst Netflix!

Aan het begin van het derde seizoen van deze serie zien we hoe zowel Lola als Chelsea worden opgenomen in een beschermingsprogramma voor getuigen. Ze lijken dus veilig, maar dan gebeurt er iets geheel onverwachts. De twee zien geen andere oplossing dan opnieuw op de vlucht te slaan.

Iets minder interesse
Ondanks het feit dat Wanted nog steeds één van de best bekeken Australische series is moet het gezegd dat de interesse toch een beetje begint af te zwakken. Het eerste seizoen, welke verscheen in het jaar 2016 kon immers rekenen op zomaar even 1,24 miljoen kijkers. Daarmee was het ook de best bekeken Australische dramaserie van dat jaar. Voor het tweede seizoen dat in oktober 2018 verscheen in Australië lagen de kijkcijfers wat lager. Toch werd er al snel een derde seizoen aangekondigd.

Inmiddels lijkt het er naar uit te zien dat er ook vrij zeker een vierde seizoen zal komen... althans als het derde seizoen het goed doet. Bedenker evenals hoofdrolspeelster Rebecca Gibney heeft in een recent interview alvast aangegeven dat zij er wel voor open staat.

Het derde seizoen van Wanted verschijnt op 15 oktober op streamingdienst Netflix. De onderstaande trailer voorziet je alvast van een leuk voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Het einde van onze beschaving in 'To The Lake'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het einde van onze beschaving in 'To The Lake'

De serie zal je als kijker vaak op het puntje van je stoel doen belanden...

Hoe moet je reageren wanneer een dodelijk virus er voor zorgt dat de mensheid met uitsterven wordt bedreigd? Dat kom je te weten in de serie To The Lake die vanaf 7 oktober te bekijken is op Netflix.

Er zijn de laatste jaren wel meerdere series verschenen waarin een dodelijk virus er voor zorgt dat de mensheid met uitsterven wordt bedreigd. Ook nu is dat weer het geval. De serie To The Lake vertelt het verhaal van een wereld die getroffen wordt door een verschrikkelijke ramp. Het is zaak om besmetting te voorkomen en daar willen mensen heel erg ver voor gaan...

Goed onthaald
De serie is tot dusver goed onthaald door de internationale pers en ook op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB heeft ze een goede score. Daar bedraagt de score op dit ogenblik 7,1/10.

Ben jij ook wel benieuwd wat deze razend spannende serie allemaal voor jou in petto zal hebben? In dat geval is het de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken. Ben je al overtuigd? Dan kan je deze geweldig spannende serie bekijken op Netflix vanaf 7 oktober 2020!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Haunting of Bly Manor': Dit moet je weten
Series / Featured

'The Haunting of Bly Manor': Dit moet je weten

The Haunting of Bly Manor is vanaf aankomende vrijdag op Netflix te zien.

Bijna is The Haunting of Bly Manor te zien op Netflix. De show volgt op The Haunting of Hill House, dat gebaseerd was op het gelijknamige boek van Shirley Jackson uit 1959.

Het tweede seizoen van de serie wordt volgens maker Mike Flanagan "enger" dan het eerste seizoen. "Het is veel enger, op een veel dieper niveau." Dit moet je weten over het nieuwe seizoen!

Lees ook: Over een dikke week gaan we eindelijk het vervolgseizoen van 'The Haunting of Hill House' zien!

Wanneer te zien?
Er komen in totaal negen afleveringen uit van dit tweede seizoen. De eerste aflevering heet The Great Good Place en de finale van de serie The Beast in the Jungle. Na negen afleveringen is dit standalone-verhaal alweer afgerond, net als bij het eerste seizoen van The Haunting of het geval was.

Lees ook: Hoe verschilt 'The Haunting of Bly Manor' van 'Hill House'?

Het verhaal
Het tweede seizoen is vooral gebaseerd op het boek The Turn of the Screw, dat vele malen verfilmd is maar niet eerder op deze manier. Het is gebaseerd op een boek van Henry James, een schrijver die heel wat bijzondere spookverhalen heeft geschreven. Het boek komt uit 1898.

Lees ook: Trailer lekkere Netflix-griezelserie 'The Haunting of Bly Manor'

Centraal staat een jonge governess, die ingehuurd wordt door een man. Zij moet op diens neefje en nichtje passen op het landhuis van de familie, nadat hij hun voogd wordt. Als de governess aankomt op het Bly-landhuis, ziet ze al snel bizarre verschijningen die het land teisteren.

Wie is te zien?
Er zijn heel wat acteurs en actrices te zien in dit nieuwe seizoen. Maar de hoofdrollen zijn voor:

Henry Thomas als Henry Wingrave
Victoria Pedretti als Dani Clayton
Oliver Jackson-Cohen in een onbekende rol
Kate Siegel in een onbekende rol
Catherine Parker in een onbekende rol
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actrice loopt weg bij serie '9-1-1: Lone Star'
Series / Nieuws

Actrice loopt weg bij serie '9-1-1: Lone Star'

Liv Tyler stopt bij de serie 9-1-1: Lone Star na slechts een seizoen.

Begin 2020 debuteerde op de zender Fox het eerste seizoen van de serie 9-1-1: Lone Star met grote namen als Rob Lowe en Liv Tyler. Voor het tweede seizoen zal Lone Star het moeten stellen zonder een van deze namen.

Het is namelijk Liv Tyler, bekend van haar rol als Arwen Undómiel in de Lord of the Rings-filmtrilogie, die opstapt ondanks dat het tweede seizoen al is aangekondigd. Ze had ook een contract voor meerdere jaren. Dit wordt duidelijk via Variety.

Reizen naar set is de reden
De actrice ziet het niet zitten om meerdere keren heen en weer te moeten reizen tussen haar woonplaats in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Dit in verband met de risico's die ze loopt wat betreft het rondzingende coronavirus.

Haar personage Emergency Medical Services Captain Michelle Blake wordt waarschijnlijk niet gerecast of gedood in de serie. Tyler was ook te zien in de HBO-serie The Leftovers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw seizoen voor 'Billions' is een GO!
Series / Nieuws

Nieuw seizoen voor 'Billions' is een GO!

Groen licht voor nog een seizoen van Billions met topacteurs Damian Lewis en Paul Giamatti.

De serie Billions gaat nog even door nu bekend is geworden dat de serie van de zender Showtime een nieuw seizoen krijgen, en wel een zesde seizoen. De serie draiit vooral rond de personages van topacteurs Damian Lewis[url2] en Paul Giamatti.

De dramaserie met een flinke financiële en juridische lading gaat uiteraard weer verder met de eeuwige strijd tussen de personages Charles "Chuck" Rhoades, Jr. (Giamatti) en Robert "Bobby" Axelrod (Lewis). Vanaf het zesde seizoen zullen we ook vaker [url2=https://www.serietotaal.nl/persoon/539/corey-stoll]Corey Stoll te zien krijgen, aangezien hij een "regulier castlid" wordt. Hij speelt Mike Prince.

Seizoen 5 nog niet afgerond
Door de coronacrisis komt het vijfde seizoen niet afgerond worden. In 2021 krijgen we nog vijf afleveringen. In dat jaar wordt er ook gestart met de productie van seizoen zes en wanneer het seizoen start hangt uiteraard af van wat corona nog voor de wereld in petto heeft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 topseries die heel snel op Netflix verschijnen
Series / Netflix Kijktip

3 topseries die heel snel op Netflix verschijnen

Veel gaafs onderweg op Netflix met deze drie topseries die snel online verschijnen.

Eigenlijk iedere week debuteert er wel weer een nieuwe serie of een nieuw seizoen van een bestaande serie op Netflix. Hieronder drie series die snel, of misschien even later online komen.

The Haunting of Bly Manor - 9 oktober
Dit vervolg op de horrorserie The Haunting of Hill House uit 2018 krijgt een tweede seizoen dat hiervan losstaat. Dit keer zijn er rollen voor Victoria Pedretti (als Dani), Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen (als Peter), Kate Siegel, T'Nia Miller en Rahul Kohli (als Owen). The Haunting of Bly Manor verkent weer een spookhuis en staat op 9 oktober op Netflix met negen afleveringen.



Social Distance - 15 oktober
Deze anthologieserie verschijnt later deze maand en is opgenomen tijdens de lockdown en de cast nam ieder hun eigen scènes op. De serie komt van maker Hilary Weisman Graham die de productie vanuit haar woonkamer draaide. Regisseur Diego Velasco gaf op afstand aanwijzingen. De focus ligt op het digitale aspect van de quarantaine.



Grand Army - 9 oktober
Grand Army gaat over een groep zwarte jongeren die studeren aan de Grand Army High School in Brooklyn. De serie is gebaseerd op het bekende toneelstuk Slut van Katie Cappiello. De jongeren worden geconfronteerd met heel wat uiteenlopende situaties die ook in de echte wereld actueel zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wordt dit Marvels Moon Knight op Disney+?
Series / Nieuws

Wordt dit Marvels Moon Knight op Disney+?

Een acteur uit The Haunting of Bly Manor zou heel graag de rol willen spelen.

Nu bekend is welke actrices de rollen van She-Hulk en Ms. Marvel spelen, duurt het waarschijnlijk niet lang voordat we weten welke acteur Moon Knight gaat spelen in de gelijknamige solo Marvel-serie die op Disney+ moet gaan verschijnen.

Acteur Oliver Jackson-Cohen, bekend uit de series The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor, ziet zichzelf graag in de rol. In gesprek met ComicBook.com liet de Jake Gyllenhaal-look alike weten wel zin te hebben in de rol. Fans zien hem ook graag in de rol.

"Luister, Twitter is nogal een encyclopedie en ik heb het geluk gehad dat mensen me veel hebben geleerd over Moon Knight en Marvel en die wereld," zei Jackson-Cohen. "Ik blijf bij wat ik zei. Moon Knight klinkt als een fascinerend personage, en ik zou het geweldig vinden om die rol in mijn handen te krijgen, maar je weet het gewoon nooit."

Lees ook: Wordt Keanu Reeves dan toch Moon Knight?!

She-Hulk en Ms. Marvel
Orphan Black-actrice Tatiana Maslany werd onlangs aangetrokken voor de rol van She-Hulk en de jonge nieuwkomer Iman Vellani speelt in 2022 de rol van Ms. Marvel.

Wie weet horen we snel wie Moon Knight gaat spelen. Overigens wordt topacteur Keanu Reeves ook met de rol in verband gebracht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit waren de 10 populairste Netflix-series van september
Series / Streaming-diensten

Dit waren de 10 populairste Netflix-series van september

September was een lekkere maand voor Netflix-fans, met heel wat gave series.

Netflix-fansite Flix Patrol heeft een lijstje vrijgegeven van zijn meest populaire series van september. Daar zitten een paar mooie titels tussen, met vooral een heel interessante.

Lucifer blijkt namelijk ook in september de meest populaire serie van de streamingdienst te zijn geweest. Gevolgd door Cobra Kai en de serie Away. Dat Cobra Kai op de tweede plek staat is mooi, want Netflix heeft de exclusieve streamingrechten op de serie gekocht.

Lees ook: Nieuwe hoofdrolspeler voor 'Lucifer'

Wereldwijd de populairste
De top tien van Flix Patrol wordt samengesteld op basis van de wereldwijd populairste series op Netflix. Zodoende wordt dus van elk land bekeken welke serie daar het populairste is. Op basis daarvan krijgt een serie een bepaald aantal punten.

Lees ook: Netflix heeft na 6 weken een nieuwe nummer één

Dat brengt Lucifer gemakkelijk naar de top van de lijst. En dat geeft weer een mooie lijst, die je hieronder kan zien:

De top tien
1. Lucifer
2. Cobra Kai
3. Away
4. Ratched
5. Jurassic World: Camp Cretaceous
6. The Umbrella Academy
7. Her Mother's Killer
8. Friends
9. Dark Desire
10. It's Okay to Not Be Okay
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cobra Kai' seizoen 3 wordt enorm heftig
Series / Nieuws

'Cobra Kai' seizoen 3 wordt enorm heftig

Het nieuwe seizoen wordt heftiger dan wat we tot nu toe gezien hebben.

Het tweede seizoen van Cobra Kai eindigde met een cliffhanger. De twee dojo's staan lijnrecht tegenover elkaar. En een van de kids moet naar de intensive care. En dus lijkt het erop dat de boel gevaarlijk gaat worden in het derde seizoen.

Volgens acteur William Zabka is niets wat het lijkt. "Het tweede seizoen was gewoon een autocrash, niets meer, niets minder. Er zijn heel wat losse delen die in elkaar gezet moeten worden. Er moet heel wat genezing plaatsvinden. En de behoefte daaraan groeit en groeit."

Lees ook: Dit doet het derde seizoen van 'Cobra Kai'

Vuurwerk dit seizoen
"Het derde seizoen wordt echt vuurwerk. Het voelt een beetje alsof je seizoen 1 en seizoen 2 op steroïden zet en combineert. Het was echt geweldig om op te mogen nemen en het zal de moeite van het wachten waard zijn," ging Zabka verder.

Lees ook: Trailer 'Cobra Kai': spin-off van 'The Karate Kid' op Netflix

"We hoopten dat het al uit kon zijn gebracht nu, maar zoals de wereld er nu voor staat is het even niet zo. Maar we zijn wel echt blij dat we nu naar Netflix zijn verhuisd. Onze fans moeten nu even wachten, maar kunnen de serie opnieuw kijken en er kunnen nieuwe fans aangetrokken worden. Er moet nog veel werk verricht worden om het derde seizoen af te maken. Het wordt onder andere vertaald voor 30 landen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom moet 'The Walking Dead' ermee stoppen?
Series / Nieuws

Waarom moet 'The Walking Dead' ermee stoppen?

Greg Nicotero vertelt over het einde van The Walking Dead, dat er toch wel aan zat te komen.

The Walking Dead komt met een lang elfde seizoen tot een einde. In 2022 nemen we dan afscheid van de serie. Maar niet van de franchise of het verhaal, want dat wordt voortgezet met een spin-off die draait om Carol en Daryl.

Maar waarom moest The Walking Dead dan eindigen? Daar vertelt regisseur Greg Nicotero over tijdens een interview met ComicBook.com. "Er is de afgelopen jaren natuurlijk heel veel over gesproken: 'Hoeveel seizoenen hebben we nog? Hoe lang moeten we doorgaan?' En de boel is altijd veranderd," aldus Nicotero.

Lees ook: 'The Walking Dead'-opnames gaan sowieso verder

Toch een einde
"Ik kan mij herinneren dat een paar jaar geleden iemand zei dat er twaalf seizoenen zouden komen. Dus zeiden ze: 'Oh ja, het worden er 12'. En ik denk dat ik daar vanaf dat moment steeds meer in ben gaan geloven, tot ik er echt van overtuigd was."

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt straks musicalafleveringen

Nu zijn er nog 30 afleveringen te gaan van The Walking Dead. Dan is het hoofdverhaal voorbij en daarna krijgen we dus een spin-off.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' brengt deze oude bekende terug
Series / Nieuws

'The Flash' brengt deze oude bekende terug

Jay Garrick gaat sowieso weer terugkeren in The Flash van The CW.

Acteur John Wesley Shipp keert terug in The Flash. Hij speelt de rol van Jay Garrick en is straks weer te zien in de serie uit het Arrowverse.

In Crisis on Infinite Earths leerde Barry Allen accepteren dat hij mogelijk zou verdwijnen tijdens de Crisis. Maar dat gebeurde gelukkig uiteindelijk niet. Wel verdwenen alle andere realiteiten, waaronder ook Earth-3 waar Jay Garrick woonde met zijn vrouw Joan. Die werd verwoest tijdens de Crisis. Maar gelukkig overleefde Jay en ook zijn vrouw Joan heeft het overleefd. Hij woont op Earth-Prime.

Lees ook: Gave fanposter brengt alle Arrowverse-helden bij elkaar

Een terugkeer
"Ik weet dat Jay Garrick terugkeert naar de serie van The CW. Maar het was de bedoeling dat het verhaal verder gevorderd zou zijn dan het nu is. Ze konden het einde niet maken zoals ze gewild hadden, wat komt door corona. Maar ik weet van Eric Wallace dat hij bepaalde plannen heeft voor Jay Garrick," aldus Shipp.

Lees ook: Oorspronkelijke 'The Flash'-serie moest eigenlijk super duister worden

Hij hoopt wel dat hij snel terug kan keren. "Maar het is afwachten. Ik vind wel dat ze snel mogen zijn, want ik word er natuurlijk niet jonger op!"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' krijgt nog meer spin-offs van Netflix?
Series / Nieuws

'The Witcher' krijgt nog meer spin-offs van Netflix?

Netflix zet vol in op The Witcher als een gigantische Game of Thrones-achtige franchise.

Netflix zet vol in op de The Witcher-franchise. De eerste serie debuteerde in december vorig jaar en sindsdien zijn er gestaag uitbreidingen van de franchise aangekondigd.

Sowieso kreeg The Witcher een tweede seizoen van Netflix. Dat wordt op dit moment opgenomen, nadat het coronavirus de opnames een flinke tijd stil legde. Verder komt er een spin-off, The Witcher: Blood Origin, waarin we zien hoe het leven van de eerste Witcher verliep en waar de Witchers eigenlijk vandaan komen.

Lees ook: Geralt vs monsters tijdens opnames 'The Witcher'

Nog meer!
Maar er is volgens Daniel Richtman nog veel meer op komst. Hij stelt dat Netflix aan verschillende spin-offs in de franchise werkt. Details zijn natuurlijk schaars, maar het past wel binnen het idee van Netflix om de fantasy-franchise flink groot te maken.

Lees ook: 'The Witcher': Wat is de Conjunction of the Spheres?

Zo krijgen we natuurlijk binnenkort ook een animatiefilm die draait om Vesemir, de leermeester van hoofdpersoon Geralt of Rivia. In Nightmare of the Wolf leren we alles over diens leven dat we moeten weten voordat we hem in live-action lijve ontmoeten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.