Wordt dit Marvels Moon Knight op Disney+?

Wordt dit Marvels Moon Knight op Disney+?

Een acteur uit The Haunting of Bly Manor zou heel graag de rol willen spelen.

Bram de Groot, 5 oktober 2020 om 11:16

Nu bekend is welke actrices de rollen van She-Hulk en Ms. Marvel spelen, duurt het waarschijnlijk niet lang voordat we weten welke acteur Moon Knight gaat spelen in de gelijknamige solo Marvel-serie die op Disney+ moet gaan verschijnen.
Acteur Oliver Jackson-Cohen, bekend uit de series The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor, ziet zichzelf graag in de rol. In gesprek met ComicBook.com liet de Jake Gyllenhaal-look alike weten wel zin te hebben in de rol. Fans zien hem ook graag in de rol.

"Luister, Twitter is nogal een encyclopedie en ik heb het geluk gehad dat mensen me veel hebben geleerd over Moon Knight en Marvel en die wereld," zei Jackson-Cohen. "Ik blijf bij wat ik zei. Moon Knight klinkt als een fascinerend personage, en ik zou het geweldig vinden om die rol in mijn handen te krijgen, maar je weet het gewoon nooit."

Lees ook: Wordt Keanu Reeves dan toch Moon Knight?!

She-Hulk en Ms. Marvel
Orphan Black-actrice Tatiana Maslany werd onlangs aangetrokken voor de rol van She-Hulk en de jonge nieuwkomer Iman Vellani speelt in 2022 de rol van Ms. Marvel.

Wie weet horen we snel wie Moon Knight gaat spelen. Overigens wordt topacteur Keanu Reeves ook met de rol in verband gebracht.

Bron: comicbook

Lees meer over: Moon Knight, Disney, Marvel, Keanu Reeves, Marc Spector

Populair nieuws