search
Nieuw op Netflix: Het einde van onze beschaving in 'To The Lake'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het einde van onze beschaving in 'To The Lake'

De serie zal je als kijker vaak op het puntje van je stoel doen belanden...

Hoe moet je reageren wanneer een dodelijk virus er voor zorgt dat de mensheid met uitsterven wordt bedreigd? Dat kom je te weten in de serie To The Lake die vanaf 7 oktober te bekijken is op Netflix.

Er zijn de laatste jaren wel meerdere series verschenen waarin een dodelijk virus er voor zorgt dat de mensheid met uitsterven wordt bedreigd. Ook nu is dat weer het geval. De serie To The Lake vertelt het verhaal van een wereld die getroffen wordt door een verschrikkelijke ramp. Het is zaak om besmetting te voorkomen en daar willen mensen heel erg ver voor gaan...

Goed onthaald
De serie is tot dusver goed onthaald door de internationale pers en ook op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB heeft ze een goede score. Daar bedraagt de score op dit ogenblik 7,1/10.

Ben jij ook wel benieuwd wat deze razend spannende serie allemaal voor jou in petto zal hebben? In dat geval is het de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken. Ben je al overtuigd? Dan kan je deze geweldig spannende serie bekijken op Netflix vanaf 7 oktober 2020!

Aanbevolen artikelen