search
'Wanted' seizoen 3 verschijnt op 15 oktober op Netflix
Series / Nieuws

'Wanted' seizoen 3 verschijnt op 15 oktober op Netflix

De Australische serie kan wereldwijd rekenen op ongelofelijk veel fans...

Ben jij ook één van de vele fans van de Australische, succesvolle serie Wanted? In dat geval is er goed nieuws voor jou! Vanaf 15 oktober is het derde seizoen namelijk te bekijken op streamingdienst Netflix!

Aan het begin van het derde seizoen van deze serie zien we hoe zowel Lola als Chelsea worden opgenomen in een beschermingsprogramma voor getuigen. Ze lijken dus veilig, maar dan gebeurt er iets geheel onverwachts. De twee zien geen andere oplossing dan opnieuw op de vlucht te slaan.

Iets minder interesse
Ondanks het feit dat Wanted nog steeds één van de best bekeken Australische series is moet het gezegd dat de interesse toch een beetje begint af te zwakken. Het eerste seizoen, welke verscheen in het jaar 2016 kon immers rekenen op zomaar even 1,24 miljoen kijkers. Daarmee was het ook de best bekeken Australische dramaserie van dat jaar. Voor het tweede seizoen dat in oktober 2018 verscheen in Australië lagen de kijkcijfers wat lager. Toch werd er al snel een derde seizoen aangekondigd.

Inmiddels lijkt het er naar uit te zien dat er ook vrij zeker een vierde seizoen zal komen... althans als het derde seizoen het goed doet. Bedenker evenals hoofdrolspeelster Rebecca Gibney heeft in een recent interview alvast aangegeven dat zij er wel voor open staat.

Het derde seizoen van Wanted verschijnt op 15 oktober op streamingdienst Netflix. De onderstaande trailer voorziet je alvast van een leuk voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen