3 steengoede series op Netflix om meteen te kijken

Veel gave series: maar heb jij onderstaande series al gezien? Zo niet, doen!

Bram de Groot, 07-10-2020 10:23

Zo nu en dan zijn er series waar je gewoon niet aan toe komt. Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.
Peaky Blinders
Deze misdaadserie met memorabele rollen voor Cillian Murphy, Helen McCrory en Paul Anderson staat misschien nog steeds op je watchlist. Haal hem van die lijst en kijk de huidige vijf seizoenen gelijk. Ben je een beetje van de misdaad dan is dit er namelijk een om van te smullen!

Er wordt overigens gewerkt aan een zesde seizoen, maar deze heeft net als vele andere series flink vertraging opgelopen door de coronacrisis.


Mindhunter
Deze dramaserie werd door onder meer David Fincher geproduceerd en laat zien hoe twee FBI-agenten van de Behavioral Science Unit verschillende seriemoordenaars ondervragen. De serie speelt zich af in 1977 en toen was iedereen verontwaardigd dat er werd uitgezocht hoe seriemoordenaars denken.

Er verschenen tot op heden twee seizoen van Mindhunter met onder meer Jonathan Groff en Holt McCallany. De serie staat voorlopig 'on hold', dus het is erg twijfelachtig of er een derde seizoen komt.


The Crown
Deze prijzige dramaserie over het Britse koningshuis heeft heel wat fans en binnenkort verschijnt het vierde seizoen. Het eerste start met actrice Claire Foy als Queen Elizabeth II en in het aanstaande vierde seizoen zien we Olivia Colman als Queen Elizabeth II en Emma Corrin als Lady Diana Spencer en Gillian Anderson als Margaret Thatcher.

Na seizoen vier verschijnen er nog (minimaal) twee seizoenen dus als je wilt genieten van al het gedoe rond het Britse koningshuis, dan kun je nu starten!


Lees meer over: Mindhunter, Peaky Blinders, The Crown

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix