Tori Spelling en Jennie Garth ('90210') ontkennen Jessica Alba's beschuldigingen

Spelling: "misschien ging er een memo rond van de producers waar we niets vanaf wisten?"

Door redactie, 7 oktober 2020 11:30

In een recent interview met de Youtube-serie Hot Ones beweerde Jessica Alba dat ze geen oogcontact mocht maken met de Beverly Hills, 90210 castleden toen ze een rolletje had in de show. De actrices Tori Spelling en Jennie Garth bespreken deze geruchten in hun nieuwe podcast 9021OMG.
"Tori, ik moet het gewoon weten, heb je haar gezegd dat ze me niet in de ogen mocht kijken?", vraagt Garth zich hardop af in de show. Waarop Spelling antwoord: "Waarom draait het allemaal om jou?"

Lees ook: Jessica Alba: "Beverly Hills 90210 was niet leuk"

Terugkijkend herinnert Garth zich dat zij degene was die alle scènes met Alba had. "Als ze iemand niet in de ogen mocht kijken, dan zou ik het zijn geweest", zei de 48-jarige actrice. "Maar ik kan het me niet herinneren, ik heb de slechtste geheugen ter wereld."

Spelling vraagt zich in de podcast af of er toendertijd een "memo was die rondging van de producers waar we niets vanaf wisten".

Garth maakte ook duidelijk dat ze niets dan lof heeft voor Alba.

"Ik heb alleen wat vage herinneringen van mijn scènes met Alba, ik herinner me alleen dat ze super getalenteerd was," zei ze. "Ze was erg jong. Ze was heel lief, en het verbaast me niet dat ze zo succesvol is geworden."

Succesvolle zakenvrouw
Spelling is een groot fan van de babyproducten van het bedrijf van Alba, 'The Honest Company': "Ik ga niet tegen jullie liegen: ik was een beetje geschokt toen ik die clip zag dat ze zei dat ze geen oogcontact mocht maken en dat ze een vreselijke ervaring had. Haar babydoekjes zijn mijn favoriet."

"Ik veeg elke dag de billen van mijn kind af met haar babydoekjes. Ik ben nu zo van streek."

Bron: E Online

Lees meer over: Beverly Hills 90210, Tori Spelling, Jennie Garth, Jessica Alba

Informatie over de serie: Beverly Hills, 90210

Populair nieuws