Eindelijk nieuws over 'The Marvelous Mrs. Maisel' seizoen 4!

Het derde seizoen van de uiterst populaire serie stamt alweer uit december 2019.

Zilko Tarici, 7 oktober 2020 09:16

Tijdens een recent interview met TVLine heeft bedenker Amy Sherman-Palladino een update gegeven over het vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel. De grootste onthulling is dat ze inmiddels zijn begonnen met de pre-productie en de opnames op 7 januari 2021 moeten beginnen!. Dat is meer dan een jaar sinds de release van het derde seizoen in december 2019.
Lees ook: Heerlijke nieuwe trailer voor 'The Marvelous Mrs. Maisel' Seizoen 3

The Marvelous Mrs. Maisel is een bedenksel van de eerder genoemde Sherman-Palladino (Gilmore Girls) en uitvoerend producent Daniel Palladino (Family Guy). Zowel regie als scenario's zijn tevens in handen van Sherman-Palladino en Palladino. Hoofdrolspeler is Golden Globe-winnaar Rachel Brosnahan (House of Cards). Zij speelt de rol van Miriam 'Midge' Maisel, een vrouw die in het New York City van 1958 alles heeft wat haar hartje begeert: de perfecte echtgenoot, twee kinderen, en een prachtig appartement. Wanneer ze ontdekt dat ze een verborgen talent heeft, verandert haar perfecte leventje echter voor altijd.

Sterke ondersteuning
Brosnahan wordt in de serie omringd door topacteurs als Emmy-winnaar Tony Shalhoub (Monk), Alex Borstein (Family Guy, Michael Zegen (Boardwalk Empire en Marin Hinkle (Two and a Half Men. Zachary Levi (Shazam!) speelde in het tweede seizoen een belangrijke bijrol.

Lees ook: Moderne 'Golden Girls' met Jane Lynch en Cyndi Lauper in de maak

Bron: TVLine

Lees meer over: The Marvelous Mrs Maisel, Tony Shalhoub, Rachel Brosnahan, Michael Zegen, Marin Hinkle

Populair nieuws