Orlando Bloom maakt sci-fi serie 'The Cleaners' voor Amazon

Orlando Bloom maakt Amazon-serie 'The Cleaners'

Na zijn aandeel in de serie Carnival Row werkt Bloom opnieuw samen met streamingdienst Amazon.

Zilko Tarici, 9 oktober 2020 11:56

Orlando Bloom zal als uitvoerend producent helpen met het realiseren van de geplande sci-fi serie The Cleaners voor streaming-gigant Amazon. De serie is gebaseerd op een kort science-fiction verhaal van Ken Liu en werd door scenarist Dominic Orlando (The OA, Mindhunter) in scriptvorm gegoten. Orlando produceert samen met Bloom (ha!), Liu en Adam Karasick.
Het verhaal van The Cleaners speelt zich af in de nabije toekomst en laat zien hoe alledaagse objecten de herinneringen en ervaringen van mensen met zich meedragen. Sommige mensen kunnen zich deze herinneringen toe-eigenen door ze simpelweg aan te raken. De 'cleaners' uit de titel zijn specialisten die worden ingehuurd om de objecten 'schoon te maken' en de herinneringen te wissen. Centraal staat een jongeman die het cleaningbedrijf van zijn familie erft en een mysterieuze missie krijgt toegewezen.

Bloom en Amazon
The Cleaners betreft de tweede keer in korte tijd dat Bloom werkt met Amazon. Sinds kort is de acteur te zien als hoofdrolspeler in de hitserie Carnival Row, waarvan een tweede seizoen spoedig moet volgen. Ook werkt Bloom met Amazon aan een serie over mensenrechten-advocaat Jared Genser.

Bron: Deadline

Lees meer over: Orlando Bloom, The Lord of the Rings, Pirates of the Caribbean, The Cleaners, Carnival Row

Populair nieuws