search

Ons nieuws van vrijdag 9 oktober 2020

Brute trailer 'The Stand': nieuwe Stephen King-serie!
Series / Trailer

Brute trailer 'The Stand': nieuwe Stephen King-serie!

The Stand komt naar het kleine scherm. Check de gave nieuwe beelden!!

Alweer in mei dit jaar zagen we de eerste foto's uit de nieuwe grote Stephen King tv-serie The Stand van zender CBS All Access en nu is er dan ook de volledige trailer. Check hieronder de beelden en geniet!

De verfilming van het gelijknamige boek uit 1978 laat ons Kings apocalyptische visie zien van een wereld die gedecimeerd is door de pest en verwikkeld is in een elementaire strijd tussen goed en kwaad.

Het lot van de mensheid rust in de handen van de zwakke schouders van de 108-jarige moeder Abagail en een handvol overlevenden. Hun ergste nachtmerries zijn belichaamd door een man met een dodelijke glimlach en onuitsprekelijke krachten: Randall Flagg, de snode Dark Man.

Lees ook: 'The Stand': Dit moet je weten over de Stephen King-serie

Trailer The Stand
Hieronder vind je de trailer voor de serie van regisseur Josh Boone (The New Mutants), waarin je rollen ziet voor onder meer James Marsden, Amber Heard, Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgard, Greg Kinnear, Odessa Young, Henry Zaga, Ezra Miller, Nat Wolff en zelfs Marilyn Manson.En dan ook nog de officiële poster én een foto met het personage van Amber Heard die de rol speelt van Nadine Cross. Vanaf 17 december wordt de serie per week aangevuld met een nieuwe aflevering. De eerste aflevering heet "The End".Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gave series op Netflix om in één ruk te kijken
Series / Featured

3 gave series op Netflix om in één ruk te kijken

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

Snowpiercer (seizoen 1)
Deze serie over 'een rondreizende trein met daarin de laatste mensen op aarde' debuteerde in mei dit jaar met iedere week één aflevering. Nu staat het eerste seizoen al even in zijn geheel online. De serie kan zich meten aan de eerdere film al wordt er wel meer de tijd genomen en zitten er een aantal standaard verhaallijntjes in. Vanaf 25 januari kun je verder kijken, aangezien dan seizoen 2 start.24 (alle seizoenen)
Deze actieserie is een lievelingsserie voor velen. De adrenalineshot met Kiefer Sutherland als counter-terrorist agent Jack Bauer staat in zijn geheel online met 9 seizoenen, dus inclusief de revival Live Another Day uit 2014. En dat zijn dus een mooie 204 afleveringen. Iedere avond drie afleveringen en je bent over een kleine tien weken klaar.The 100 (alle seizoenen)
Deze serie heeft een mooi plot en er zijn een aantal zeer leuke afleveringen. Het verhaal gaat over een groep post-apocalyptische overlevenden, voornamelijk een jonge criminelen. Het zevende seizoen staat nu ook compleet online, dus je kunt de serie in zijn geheel kijken. Er zijn op zijn kop af 100 afleveringen, dus met drie tot vier afleveringen per avond ben je met een maandje klaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor seizoen 2 'Jurassic World: Kamp Krijtastisch'!
Series / Trailer

Trailer voor seizoen 2 'Jurassic World: Kamp Krijtastisch'!

Jurassic World: Camp Cretaceous lijkt snel een vervolg te krijgen. De eerste beelden zijn al cool!!

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat de zesde Jurassic Park-film Jurassic World: Dominion met een jaar is uitgesteld. Goed nieuws voor de fans is dat het tweede seizoen van de Netflix-animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous wel redelijk snel lijkt te verschijnen.

Netflix heeft namelijk via een eerste teaser trailer onthuld dat Jurassic World: Kamp Krijtastisch (Nederlandse titel) snel zal verschijnen in 2021. In de beelden zien we hoe de zes jonge avonturiers aan hun lot zijn overgelaten op het eiland Isla Nublar.

Lees ook: Wat betekent het einde van 'Jurassic World: Camp Cretaceous'?

Eerste teaser Jurassic World: Camp Cretaceous
Hieronder zie je de teaser voor het nieuwe seizoen dat volgt op het debuutseizoen met acht afleveringen. Deze heeft een duidelijk iets oudere doelgroep dan de gemiddelde tekenfilmserie op de streamingdienst.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer voor 'The Expanse' seizoen 5!
Series / Trailer

Eerste trailer voor 'The Expanse' seizoen 5!

Amazon Prime Video zet de eerste trailer voor het nieuwe seizoen online.

Even geleden leek er een einde te komen aan de serie The Expanse, doordat Syfy de serie cancelde. Het was Amazon Prime Video die de serie redde en binnenkort moet al het tweede seizoen verschijnen via Amazon, het vijfde in totaal.

Op 16 december zet Prime Video de eerste drie afleveringen online en daarna zal iedere week een nieuwe afleveringen debuteren, om vervolgens begin februari alle afleveringen online te hebben staan. En zo is er dus een vijfde seizoen van de serie gebaseerd op de boeken van James S.A. Corey.

Lees ook: Sci-fi serie 'The Expanse' krijgt mogelijk meerdere spin-offs

Trailer seizoen 5 van The Expanse
Hieronder zie je die trailer. Seizoen vijf van de serie begint als massa's mensen het zonnestelsel verlaten op zoek naar nieuwe verblijven en enorme fortuinen op aardachtige werelden voorbij de buitenaardse Ring. Ook zal er een hoge prijs betaald moeten worden voor eeuwenlange exploitatie van de Belt die eindelijk naar voren komt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek' brengt deze oude bekende terug!
Series / Nieuws

'Star Trek' brengt deze oude bekende terug!

Na jaren van onderbelicht worden, is eindelijk Kate Mulgrew aan de beurt.

Actrice Kate Mulgrew keert terug als Captain Kathryn Janeway. Ze was jarenlang te zien in die rol in Star Trek: Voyager en keerde nooit terug in een film (op een kleine cameo na), of serie.

Nu mag ze dus wel terugkeren. Deadline meldt dat Mulgrew straks te zien is in Star Trek: Prodigy, waarin ze te horen zal zijn als Janeway.

Lees ook: Eerste blik op 'Star Trek: Prodigy'!

Terugkeer als Janeway
"Ik heb alles geïnvesteerd in Captain Janeway en ik kan er niet op wachten om haar te voorzien van een nuance die ik niet eerder aan haar mocht toevoegen," aldus de actrice. "Het wordt zo mooi om dat aan deze jongere geesten te introduceren, en hen een idee te bieden dat de wereld al decennia vooruit helpt. Om weer aan het roer te mogen staan is bijzonder bevredigend."

Lees ook: Heel gaaf nieuws voor 'Star Trek'-fans!

Star Trek: Prodigy wordt gemaakt met jonge kijkers in het achterhoofd. Centraal staat een groepje tieners dat een oud Starfleet-schip steelt. Samen gaan ze het universum verkennen en bekijken ze uithoeken van het universum die eerder niet bekeken zijn. Daarbij zullen ze vermoedelijk ook andere bekende gezichten samenkomen.

De serie zal op Nickelodeon te zien zijn en wordt geschreven door Kevin en Dan Hageman. Verder is Ramsey Naito de showrunner.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Snowpiercer' onthult gave blik op Sean Bean als Mr. Wilford
Series / Foto's

'Snowpiercer' onthult gave blik op Sean Bean als Mr. Wilford

Sean Bean is straks te zien als Mr. Wilford in het tweede seizoen!

Eerder dit jaar debuteerde de Snowpiercer-serie. Het verhaal van de geliefde graphic novel en film werd een heel verrassende nieuwe richting in genomen. Het tweede seizoen bevindt zich aan de horizon en dus begint de promotie.

Zo leerden we al snel in de promotiecampagne dat Mr. Wilford overleefd had. En dat hij gespeeld zal worden door acteur Sean Bean. Vandaag krijgen we een zeer goede nieuwe blik op Bean als Mr. Wilford, in een drietal foto's die je onderaan dit bericht kunt vinden.

Lees ook: 'Snowpiercer' seizoen 2: Dit moet je weten

Nieuw seizoen
Het eerste seizoen was behoorlijk interessant als het op Mr. Wilford aankomt. Vrij vroeg werd onthuld dat Melanie Cavill zich had voorgedaan als Wilford om beslissingen te nemen rond de trein. Het leek erop dat Wilford dood was gegaan, zeven jaar voor het vertrek van Wilford.

Lees ook: 'Snowpiercer' brengt bizar en eng tweede seizoen

Maar nu weten we dat hij overleefd had op een tweede trein, Big Alice, genaamd. En daar bevindt zich ook de doodgewaande dochter van Melanie, Alexandra Cavill, op. Er is nog geen releasedatum van het tweede seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Orlando Bloom maakt sci-fi serie 'The Cleaners' voor Amazon
Series / Nieuws

Orlando Bloom maakt sci-fi serie 'The Cleaners' voor Amazon

Na zijn aandeel in de serie Carnival Row werkt Bloom opnieuw samen met streamingdienst Amazon.

Orlando Bloom zal als uitvoerend producent helpen met het realiseren van de geplande sci-fi serie The Cleaners voor streaming-gigant Amazon. De serie is gebaseerd op een kort science-fiction verhaal van Ken Liu en werd door scenarist Dominic Orlando (The OA, Mindhunter) in scriptvorm gegoten. Orlando produceert samen met Bloom (ha!), Liu en Adam Karasick.

Het verhaal van The Cleaners speelt zich af in de nabije toekomst en laat zien hoe alledaagse objecten de herinneringen en ervaringen van mensen met zich meedragen. Sommige mensen kunnen zich deze herinneringen toe-eigenen door ze simpelweg aan te raken. De 'cleaners' uit de titel zijn specialisten die worden ingehuurd om de objecten 'schoon te maken' en de herinneringen te wissen. Centraal staat een jongeman die het cleaningbedrijf van zijn familie erft en een mysterieuze missie krijgt toegewezen.

Bloom en Amazon
The Cleaners betreft de tweede keer in korte tijd dat Bloom werkt met Amazon. Sinds kort is de acteur te zien als hoofdrolspeler in de hitserie Carnival Row, waarvan een tweede seizoen spoedig moet volgen. Ook werkt Bloom met Amazon aan een serie over mensenrechten-advocaat Jared Genser.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde deze series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze series nieuw toe afgelopen week

Er verscheen nog best wat veel nieuws op streamingdienst Netflix.

Netflix voegde een hele rits nieuwe series toe afgelopen week. We zetten al het nieuws dat er aan het aanbod van 's werelds grootste streamingdienst is toegevoegd voor je op een rij.

We beginnen zoals gebruikelijk met de nieuwe afleveringen, gevolgd door ons overzicht van de nieuwe seizoenen.

Nieuwe afleveringen

LA VALLA S01E04: In deze serie vecht een familie om te overleven in toekomstig Madrid dat er nogal dystopisch bij ligt.

UNDERCOVER S02E05: Het tweede seizoen is te zien, waarin we zien hoe een nieuwe drugsbaron aangepakt moet worden. En Ferry zich nog altijd roert.


Nieuwe seizoenen

THE HAUNTING OF BLY MANOR: Dood betekent niet weg. Een au pair komt terecht in een afgrond vol angstaanjagende geheimen in deze gothic romance van de maker van The Haunting of Hill House.

EMILY IN PARIS: Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt een droombaan in Parijs. Ze begint daar een nieuw avontuur, waar ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

BAD BOY BILLIONAIRES: INDIA: Deze docuserie onderzoekt de hebzucht, fraude en corruptie die de opkomst en ondergang van enkele corrupte tyconen in India teweegbrachten.

THE 100: Het zevende en laatste seizoen is nu ook te streamen. 100 bewoners van een ruimtestation moeten onderzoeken of de Aarde weer bewoonbaar is.

TO THE LAKE: Het einde van de beschaving dreigt. Een groep mensen probeert dat te voorkomen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Confrontatie in trailer 'Snowpiercer' Seizoen 2 en datum bekend!
Series / Trailer

Confrontatie in trailer 'Snowpiercer' Seizoen 2 en datum bekend!

Snowpiercer vervolgd zijn avontuur begin volgend jaar. Check de eerste teaser trailer.

In mei dit jaar verscheen het eerste seizoen van de serie Snowpiercer, een prequelverhaal op de film. De serie verscheen op de zender TNT en in Nederland was deze te zien op Netflix. Nu is er een teaser trailer onthuld voor seizoen 2 en daarin zien we zowel de slechterik als de goeierik. LET OP: SPOILERS!!

Heb je seizoen één nog niet gezien en wil je dat nog wel, dan moet je nu maar niet verder lezen.

Seizoen één eindigt namelijk met de onthulling dat de echte Mr. Wilford voet zet op de Snowpiercer. Die nieuwe rol wordt gespeeld door acteur Sean Bean, bekend uit The Lord of the Rings en Game of Thrones.

Lees ook: 'Snowpiercer' seizoen 2: Dit moet je weten

Teaser trailer onthuld datum!
Hieronder zie je de teaser trailer met wat oude beelden uit het eerste seizoen. Maar er zijn ook nieuwe beelden. Aan het einde zien we Mr. Wilford tegenover het personage Daveed Diggs (Andre Layton) staan. De ogenschijnlijke good guy in de serie. De beelden eindigen met de mededeling dat het seizoen op 25 januari aftrapt!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' zette ook acteur onder druk voor naaktscène
Series / Nieuws

'Game of Thrones' zette ook acteur onder druk voor naaktscène

Game of Thrones zette Jason Momoa onder druk om naakt te gaan.

Niet alleen Emilia Clarke is onder druk gezet om helemaal naakt te gaan in Game of Thrones. Ook acteur Jason Momoa had te maken met soortgelijke eisen vanuit de makers.

Vorig jaar onthulde actrice Emilia Clarke dat ze regelmatig onder druk gezet werd door de crew. "Ik heb ruzies op de set gehad waarin ik zei: 'Nee, de deken blijft omhoog' en zij zeiden: 'Je wil je Game of Thrones-fans niet teleur stellen'." Zoiets blijkt nu ook bij acteur Jason Momoa gebeurd te zijn.

Lees ook: 'Game of Thrones' miste bijna deze epische veldslag

Onder druk gezet
"David [Benioff] zei: 'Momoa, doe hem gewoon af!' En zette me echt onder druk: 'Doe offers! Doe het voor de kunst!' En ik zei zoiets van: 'Fuck you man. Mijn vrouw zou boos op me zijn. Die is maar voor een dame bedoeld man.' David en ik houden ervan om elkaar lastig te vallen. Dus nadien trok ik dat ding af, hield ik het in mijn hand, gaf ik hem een grote knuffel en een handdruk en zei ik: 'Hey, nu heb je iets van mij op je vriend'," aldus Momoa.

Lees ook: De minst favoriete 'Game of Thrones'-scène van George R.R. Martin

De acteur lijkt het dus niet enorm serieus genomen te hebben, maar dat gold niet voor iedereen. Gelukkig steunde hij Clarke heel erg op de set.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' brengt mogelijk deze schurk terug
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' brengt mogelijk deze schurk terug

Star Trek: Picard zou zomaar eens de Borg Queen terug kunnen brengen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe fantheorie denkt dat Star Trek: Picard mogelijk een oude bekende terug brengt. Volgens de site Screen Rant zou de Borg Queen zomaar eens een grote rol kunnen hebben in de serie.

Centraal in het eerste seizoen staat Dahj, de mogelijke dochter van Data. Zij komt in het eerste seizoen om het leven, maar haar tweeling blijkt nog te leven op een Borg Cube. Volgens Screen Rant zou Dahj zomaar eens terug kunnen keren in een tweede seizoen, maar niet hoe je denkt.

Lees ook: Patrick Stewart was bijna niet de iconische Jean-Luc Picard

De Borg Queen
Dahj lijkt in de eerste aflevering om het leven te komen als Picard en Dahj aangevallen worden door de Zhat Vash, een geheime sekte die actief is binnen de geheime dienst van de Romulans. Ze lijkt gedood te worden door een disruptor rifle, maar mogelijk overleefde ze. Een mogelijkheid is dat Q haar gered heeft, maar dat lijkt onwaarschijnlijk. Wel kan de Borg Queen een rol hebben gehad.

Lees ook: 'Star Trek'-musical op komst!?

De Queen beschikt over transwarp beaming, een technologie waarmee ze mogelijk Dahj gered heeft. De Romulans kunnen het proces van assimilation omkeren, en zijn daardoor zoals ze nu bestaan eigenlijk best wel nutteloos. Ze zullen dus zoeken naar een oplossing en de Queen zoekt dan naar een upgrade. Die zou 'ze' misschien gevonden hebben in de kunstmatige creatie die we kennen als Dahj.

De Queen is natuurlijk geen individu, maar deel van het collectief waaraan zij leiding geeft om 'orde naar chaos' te brengen. Dahj zou misschien wel de volgende stap kunnen zijn!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supergirl' gaat op deze manier eindigen
Series / Nieuws

'Supergirl' gaat op deze manier eindigen

Het einde van Supergirl zou nu al gelekt zijn en online staan.

Vorige maand kregen we te horen dat Supergirl er na zes seizoenen de brui aan geeft. De serie stopt met het zesde seizoen en doet dat in 2021. Daarmee is het de tweede serie in het Arrowverse die ermee stopt.

Maar de Girl of Steel is niet helemaal klaar. Volgens Mikey Sutton van Geekosity is The CW net van plan om definitief afscheid te nemen van Kara Zor-El. Hoewel de kijkcijfers te laag waren om haar serie draaiende te houden, is men niet van plan definitief afscheid van de heldin te nemen.

Lees ook: 'Supergirl' ook na zesde seizoen niet klaar?

Dit wordt het einde
Volgens de bronnen van Sutton zal Kara in het laatste seizoen vertrekken uit het 21ste eeuwse National City. Ze zou naar de verre toekomst reizen en zich bij het Legion of Super-Heroes te voegen. Specifiek gaat ze daarmee weer terug naar haar voormalig liefje Mon-El.

Lees ook: 'Supergirl'-fans zijn niet blij met naderend einde

Daarna zou ze ook te zien zijn in diverse crossovers en standalone-afleveringen. Het verhaal van de heldin is dus voorlopig nog niet voorbij, ook al is het zesde seizoen nog maar twintig afleveringen lang.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Game of Thrones'-scène is slecht volgens de bedenker
Series / Nieuws

Deze 'Game of Thrones'-scène is slecht volgens de bedenker

George R.R. Martin vindt de scène waarin Khal Drogo en Daenerys seks hebben maar niks.

Game of Thrones kreeg best wat kritiek te verduren over de manier waarop de serie met vrouwelijke personages om ging. Vooral als het aankomt op geweld en seksueel misbruik.

Een deel van de kritiek richtte zich op de huwelijksavond van Daenerys Targaryen en Khal Drogo in de pilotaflevering. Dat moment verschilt behoorlijk tussen de serie en het boek. In het boek Fire Cannot Kill a Dragon vertelt Martin dat hij het nooit over de scène heeft gehad met de makers.

Lees ook: Dit 'Game of Thrones'-moment gaat anders lopen

Veel slechter
Wat Martin betreft is het geen goed moment. "Waarom is de huwelijksscène van een moment met toestemming veranderd in de brute verkrachting van Emilia Clarke? We hebben het er nooit over gehad. Maar het maakte het erger, niet beter," vindt Martin.

Lees ook: Naomi Watts over de 'Game of Thrones' spin-off

In het boek doet Drogo heel erg zijn best om Daenerys te kalmeren en zorgt hij ervoor eerst haar vertrouwen te winnen, alvorens hij haar aanraakt. Daenerys geeft daar ook duidelijk toestemming voor. In de serie kleedt hij haar gedwongen uit en dwingt Khal haar in een positie waarin ze huilt, en duidelijk seksueel aangerand wordt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.