search
'Star Trek' brengt deze oude bekende terug!
Series / Nieuws

'Star Trek' brengt deze oude bekende terug!

Na jaren van onderbelicht worden, is eindelijk Kate Mulgrew aan de beurt.

Actrice Kate Mulgrew keert terug als Captain Kathryn Janeway. Ze was jarenlang te zien in die rol in Star Trek: Voyager en keerde nooit terug in een film (op een kleine cameo na), of serie.

Nu mag ze dus wel terugkeren. Deadline meldt dat Mulgrew straks te zien is in Star Trek: Prodigy, waarin ze te horen zal zijn als Janeway.

Lees ook: Eerste blik op 'Star Trek: Prodigy'!

Terugkeer als Janeway
"Ik heb alles geïnvesteerd in Captain Janeway en ik kan er niet op wachten om haar te voorzien van een nuance die ik niet eerder aan haar mocht toevoegen," aldus de actrice. "Het wordt zo mooi om dat aan deze jongere geesten te introduceren, en hen een idee te bieden dat de wereld al decennia vooruit helpt. Om weer aan het roer te mogen staan is bijzonder bevredigend."

Lees ook: Heel gaaf nieuws voor 'Star Trek'-fans!

Star Trek: Prodigy wordt gemaakt met jonge kijkers in het achterhoofd. Centraal staat een groepje tieners dat een oud Starfleet-schip steelt. Samen gaan ze het universum verkennen en bekijken ze uithoeken van het universum die eerder niet bekeken zijn. Daarbij zullen ze vermoedelijk ook andere bekende gezichten samenkomen.

De serie zal op Nickelodeon te zien zijn en wordt geschreven door Kevin en Dan Hageman. Verder is Ramsey Naito de showrunner.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen