search
Spectaculaire opening 'Star Trek: Discovery' S3 vrijgegeven
Series / Video/clip/featurette

Spectaculaire opening 'Star Trek: Discovery' S3 vrijgegeven

Bekijk hier de eerste twee minuten van het nieuwe seizoen van de Star Trek-serie.

De eerste twee minuten van het derde seizoen van Star Trek: Discovery zijn vrijgegeven. Die laten zien dat Michael Burnham aankomt in het Red Angel-pak en meteen in de knel komt. Hoewel de ruimte vrijwel oneindig groot is en de kans op een aanvaring met een ander schip enorm klein is, gebeurt het haar toch.

Zo kan het voorkomen dat ze samen met het nieuwe personage Cleveland 'Book' Booker crasht. Die laatste wordt trouwens aangevallen op dat moment door een aantal andere schepen. Een van de aliens beschuldigt hem ervan iets van hem gestolen te hebben. Maar Book merkt op dat zij het zelf ook al gestolen hadden en het daarom van niemand is. Hoe dan ook is het meteen een spectaculair begin van dit derde seizoen, dat op 16 oktober in Nederland van start gaat.

Lees ook: Heel gaaf nieuws voor 'Star Trek'-fans!

Derde seizoen
In dit derde seizoen leren we hoe het de Federation van de verre toekomst vergaan is. Dat blijkt niet heel positief: een intergalactisch probleem, The Burn, heeft ertoe geleid dat die een schim van vroeger is.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Discovery'

In Nederland kan je het nieuwe seizoen volgen op Netflix. In de Verenigde Staten debuteren nieuwe afleveringen op CBS All Access.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen