search
Amazon Prime Video voegde afgelopen week deze series toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde afgelopen week deze series toe

Amazon Prime Video voegde op zich weer heel wat nieuw materiaal toe.

Amazon Prime Video voegde een drietal nieuwe series en een nieuwe aflevering van twee series toe. Die zetten we vandaag weer voor je op een rij.

Laten we zoals gebruikelijk beginnen met de nieuwe afleveringen, gevolgd door de individuele series die verschenen.

Nieuwe afleveringen
THE BOYS S02E08: De seizoensfinale van The Boys is nu te streamen op Amazon Prime Video. Daarin worden de meeste verhaallijnen prima afgerond, maar wordt ook het volgende seizoen opgezet.
THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND S01E02: Deze serie volgt een stel tieners die de wijde wereld in trekken om meer dan 1.000 mijl te lopen naar New York City om hun vader te redden.

Nieuwe seizoenen
LAW & ORDER (10 seizoenen: Rechercheurs Edward Green en Lennie Briscoe gaan iedere aflevering weer op zoek naar de dader van een misdaad, meestal moord. Elk seizoen van deze uiterst succesvolle serie uit Amerika heeft een eigen thema.
THE FOSTERS (5 seizoenen): The Fosters is een dramaserie over een multicultureel gezin met twee moeders en geadopteerde en biologische kinderen in de puberleeftijd. Onlangs hebben ze zoon Jude geadopteerd. Zijn zus Callie wil ook geadopteerd worden, maar dat wordt bemoeilijkt door haar verleden.
SPONGEBOB SQUAREPANTS (2 seizoenen): SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie die draait om SpongeBob, een gele zeespons die diep in de zee woont in de onderwaterstad Bikinibroek. Samen met zijn beste vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste avonturen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen