Eerste trailer 'American Gods' seizoen 3 onthuld

Eerste trailer 'American Gods' seizoen 3 onthuld

Ondanks dat de hype rondom de serie flink afzwakte na het eerste seizoen, geeft Starz de serie opnieuw een kans.

Zilko Tarici, 11 oktober 2020 14:26

Starz heeft via zijn virtuele New York Comic-Con evenement de eerste trailer van het derde seizoen van American Gods onthuld. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Neil Gaiman.
Lees ook: Rel rond 'American Gods' loopt flink uit de hand

Ricky Whittle's personage Shadow Moon reist in de serie terug naar het dorp Lakeside in de Amerikaanse staat Wisconsin om zijn verleden te ontvluchten. Dit loopt echter anders dan hij had gedacht wanneer er een oorlog tussen de Old Gods en de New Gods uitbreekt. Shadow Moon begint zich hierdoor steeds meer te beseffen dat hij zelf ook een god is.

Lees ook: Rel rondom 'American Gods' breidt zich verder uit

De hype voorbij
Het eerste seizoen werd een paar jaar terug met de nodige hype aan de man gebracht, maar na een paar afleveringen haakten veel kijkers af. Ook vertrokken bedenkers Bryan Fuller en Michael Green na het einde van het eerste seizoen. Het tweede seizoen was vervolgens een zeer geplaagde productie waarover veel is geschreven, maar de productie van het derde seizoen lijkt soepel te zijn verlopen.

Je kunt de trailer van American Gods seizoen 3 hieronder bekijken. Begin 2021 zal Starz de nieuwe afleveringen uitzenden.


Bron: Starz

Lees meer over: American Gods, Ricky Whittle, Emily Browning, Crispin Glover, Pablo Schreiber, Ian McShane

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws