search
Plannen voor vele 'Star Trek'-series al tot 2027 bekend
Series / Nieuws

Plannen voor vele 'Star Trek'-series al tot 2027 bekend

Er wordt hard gewerkt aan een heel Ster Trek en de plannen zijn al tot 2027 uitgeschreven.

In 2017 debuteerde Star Trek: Discovery op CBS All Access en daarna volgden nog veel meer Star Trek producties. Het geheel wordt zelfs het Star Trek Universe genoemd. De plannen zijn zelfs al tot 2027 uitgewerkt en dat zal de fans goed doen.

Tijdens TV's Top 5 podcast van The Hollywood Reporter sprak Alex Kurtzman over de toekomst van het Star Trek Universe. En die zijn dus al tot ver in de toekomst bepaald.

"We zijn letterlijk net klaar met een call met de tv-zender waarin we de plannen tot en met 2027 hebben gesproken," zei Kurtzman. "Als ik dat zeg, is het niet alsof het in steen is gebeiteld. Het is gewoon: 'Hier is een plan. Dit is waar we naar kijken. Dit is hoe de verschillende shows zullen vallen.'"

Lees ook: Alles is anders in trailer 'Star Trek: Discovery' seizoen 3

Lang productieproces
"Bedenk dat het een jaar duurt vanaf het begin - van het starten van de productie - tot de uitzending. Je moet ver, ver, ver van te voren plannen maken om deze dingen voor elkaar te krijgen, en je moet op de hoogte blijven van de tijdgeest en ervoor zorgen dat wat je doet relevant is," vervolgde de producent en schrijver.

"Je moet nu zo ver van tevoren plannen voor verschillende zaken [zoals veiligheid en budget] maken om los en improviserend over te komen, maar er is niets los en improviserend aan."

Na Discovery verschenen of wordt er gewerkt aan series / producties als Star Trek: Short Treks, Star Trek: Strange New Worlds, Star Trek: Section 31, Star Trek: Picard, Star Trek: Lower Decks, Star Trek: Prodigy en Ceti Alpha V.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen