search
Netflix brengt Kerst al op 10 november naar haar streamingdienst
Series / Nieuws

Netflix brengt Kerst al op 10 november naar haar streamingdienst

Kerst is nog even wachten, maar in minder dan een maand tijd kan je er al een beetje van proeven op Netflix...

Ben jij ook helemaal verzot op Kerstseries? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Netflix lanceert haar eerste nieuwe Kerstserie namelijk reeds op 10 november!

De eerste nieuwe serie van Netflix dit jaar die je onderdompelt in Kerstsfeer luistert naar de naam Dash & Lily. In deze Netflix original maken we kennis met de cynische Dash en de optimistische Lily. Beiden wonen in het Amerikaanse New York, maar kennen elkaar niet persoonlijk. Hun baden kruisen op een bepaald ogenblik wanneer Lily haar notitieboek even laat liggen in haar favoriete boekenwinkel.

Dash vindt het boek dat door Lily is achtergelaten waarna een bijzonder avontuur begint waarbij beiden het boek op verschillende plaatsen in New York aan elkaar doorgeven. Zo leren de twee elkaar beter kennen en ontstaat er een mooie vakantieliefde... Toch blijft de vraag, vinden ze elkaar ook nog zo leuk wanneer ze elkaar echt ontmoeten?

Dash & Lily's Book of Dares
De serie Dash & Lily is gebaseerd op de populaire boekenreeks Dash & Lily's Book of Dares. De boeken komen van de hand van Rachel Cohn en David Levithan en behoren tot de absolute New York Times-bestsellers. De serie wordt mee geproduceerd door Nick Jonas.

Ben jij ook al benieuwd naar dit wondermooie verhaal? De serie is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 10 november 2020.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen