search
Deze Kerstseries krijgen dit jaar nog een vervolg op Netflix
Series / Nieuws

Deze Kerstseries krijgen dit jaar nog een vervolg op Netflix

De feestdagen sluipen langzaam maar zeker dichterbij en ook Netflix heeft heel wat moois voor jou in petto...

Kerstseries, ze hebben altijd iets zeemzoets en je moet er van houden, maar ze blijken jaar na jaar toch weer erg populair te zijn. Netflix komt dit jaar alvast met een vervolg op een aantal Kerstseries die je niet zal willen missen!

1.) Sugar Rush: Christmas (seizoen 2)
Vorig jaar werd er reeds een speciale Kersteditie van Sugar Rush gemaakt en ook dit jaar is dat niet anders. Het tweede seizoen van deze in een Kerstsfeer ondergedompelde kookshow is te bekijken op Netflix vanaf 27 november.

2.) The Great British Baking Show: Holidays (seizoen 3)
Kookprogramma's blijken het keer op keer echt goed te doen. In het bijzonder tijdens de feestperiode lijkt het er naar uit te zien dat menig aantal mensen wel wat extra inspiratie willen opdoen om bijvoorbeeld te gaan toepassen aan de Kersttafel. Ook The Great British Baking Show pakt dan ook terug met een Holidays-special uit. Deze special is te bekijken vanaf 4 december op Netflix.

3.) Home For Christmas (seizoen 2)
Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van de Noorse serie Home For Christmas. De hoofdrol in deze serie was weggelegd voor de actrice Ida Elise Broch. De serie vertelt het verhaal van Johanne. Zij heeft haar familie wijsgemaakt dat ze een vriendje heeft, maar dat heeft er voor gezorgd dat de familie de jongeman heeft uitgenodigd voor het Kerstdiner. Nu moet ze in 24 dagen tijd een lief zien te vinden... Het tweede seizoen van Home For Christmas is het vervolg op het vorig jaar verschenen introductieseizoen en is te bekijken op Netflix vanaf 18 december.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen