search

Ons nieuws van maandag 12 oktober 2020

3 gave series op HBO (Ziggo) om in één ruk uit te kijken
Series / Featured

3 gave series op HBO (Ziggo) om in één ruk uit te kijken

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit dé series die je nu op Ziggo / HBO kunt bingen!

Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Ziggo Movies & Series XL vindt en eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

The Sopranos (6 seizoenen)
Deze misdaadserie rond Tony Soprano, gespeeld door wijlen James Gandolfini, en zijn twee families is en blijft een must om te zien. Het is één van de eerste moderne series met een doorlopend verhaal en misschien wel de beste misdaadproductie tot op heden.

Kijk deze nog snel, want in 2021 komt de prequelfilm The Many Saints of Newark uit waarin Michael Gandolfini (zoon van) leven geeft aan de jonge Tony Soprano. Er zijn 86 afleveringen. Skip er geen één!



The Wire (5 seizoenen)
Deze misdaaddramaserie gaat in op vele (actuele) onderwerpen binnen de samenleving en de politiek en laat prachtrollen zien van onder meer Dominic West, John Doman, Idris Elba en Frankie Faison.

Opvallend is dat de serie vrij stilletjes werd gecanceld, maar nu wordt gezien als een van de beste tv-serie ooit gemaakt. Werkelijk een genot om je avond mee te vullen! In totaal zijn er 60 afleveringen.



Boardwalk Empire (5 seizoenen)
Heb je nog geen genoeg misdaad gezien dan ben je toe aan Boardwalk Empire met vooral Steve Buscemi. Je ziet hem als Nucky Thompson, de corrupte penningmeester van Atlantic County.

Hij heeft overal een vinger in de pap en weigert ook maar iets in te leveren van zijn belangen. Met 56 afleveringen in 5 seizoen een prima bing-serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Baddass butler in trailer 'Pennyworth' seizoen 2!
Series / Trailer

Baddass butler in trailer 'Pennyworth' seizoen 2!

Batman Butler weer in actie in zijn prequel Pennyworth. Seizoen 2 komt er alweer aan!

In de zomer van 2019 verscheen op deze zender Epix de serie Pennyworth[i], gebaseerd op het bekende Batman-personage uit de strips van DC Comics. Het personage van bedenkers Bob Kane en Bill Finger krijgt ook een tweede seizoen en nu is daarvoor de teaser trailer onthuld.

De rol van Alfred Pennyworth wordt gespeeld door Jack Bannon. De serie laat zien hoe hij een voormalige Britse SAS-soldaat is die werkt als uitsmijter bij een exclusieve club in Londen. Daarnaast werkt hij aan de start-up, een eigen beveiligingsbedrijf. In de serie zien we ook de No Name League met de agenten Thomas Wayne (Ben Aldridge) en Martha Kane (Emma Paetz).

Trailer voor seizoen 2 van Pennyworth
Via JoBlo Streaming & TV Trailers hebben we nu de teaser trailer die debuteerde tijdens de virtuele versie van New York Comic Con 2020. Het tweede seizoen start op 13 december op de voor ons onbekende zender Epix en laat meer zien over de latere ouders van Bruce Wayne.

Lees ook: Batmans butler gaat los in 'Pennyworth' [Dvd]

In het seizoen zal Martha zwanger zijn van hun kind en we krijgen ook een blik op de jongere Lucius Fox die gespeeld wordt door Simon Manyonda ([i]His Dark Materials).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De opmerkelijke lockdownserie 'Social Distance'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De opmerkelijke lockdownserie 'Social Distance'

Dit is misschien wel één van de vreemdste series van deze maand...

Lang niet alle series ondervonden hinder van de lockdown die eerder dit jaar in grote delen van de wereld werd afgekondigd. Sterker nog, één nieuwe serie werd volledig tijdens de lockdown opgenomen.

De opvallende serie Social Distance die op 15 oktober zal verschijnen op streamingdienst Netflix is er eentje die vriend en vijand heeft verrast. Dit niet in het minst omdat de serie volledig werd opgenomen tijdens de lockdownperiode... maar hoe kan dat dan? Zeer eenvoudig.

Woonkamer
De serie Social Distance werd volledig opgenomen in de woonkamer van seriemaker Hilary Weisman Graham. Ze zou daarbij uitsluitend vanop afstand aanwijzingen hebben ontvangen van regisseur Diego Velasco. Graham heeft aangegeven dat de serie zich in het bijzonder focust op het digitale aspect van de quarantaine die is afgekondigd.

De serie bestaat in totaal uit acht afleveringen en heeft een cast bestaande uit namen zoals bijvoorbeeld Mike Colter, Okieriete Onaodowan en Steven Weber. Social Distance is vanaf 15 oktober 2020 te bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' komt eraan: 4 posters en releasedatums
Series / Nieuws

'The Mandalorian' komt eraan: 4 posters en releasedatums

Vier van de belangrijke personages uit seizoen twee van The Mandalorian krijgen een eigen affiche.

Heb je het eerste seizoen van The Mandalorian nog steeds gezien en wil je wel gelijk seizoen twee gaan volgen op Disney+, dan heb je nu nog een kleine drie weken de tijd. Op 30 oktober start namelijk het nieuwe seizoen!

Hieronder zie je als eerste de verschijningsdatums van de acht nieuwe afleveringen die als titel opnieuw 'Chapter' / 'Hoofdstuk' krijgen in een aansluitende volgorde op seizoen één:

- Chapter 9 - 30 oktober 2020
- Chapter 10 - 6 november 2020
- Chapter 11 - 13 november 2020
- Chapter 12 - 20 november 2020
- Chapter 13 - 27 november 2020
- Chapter 14 - 4 december 2020
- Chapter 15 - 11 december 2020
- Chapter 16 - 18 december 2020

Vier nieuwe affiches The Mandalorian
En hieronder zie je ook nog eens vier nieuwe affiches voor het tweede seizoen met Din Djarin (Pedro Pascal), The Child, Cara Dune (Gina Carano) en Greef Karga (Carl Weathers).

Lees ook: Speeder-Bike op poster 'The Mandalorian' seizoen 2

Uiteraard zijn zij niet de enige personages, aangezien er nog heel wat meer bekende en nieuwe personages geïntroduceerd gaan worden vanaf 30 oktober. Denk aan Ahsoka Tano, Sabine Wren en Boba Fett.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keira Knightley stap uit nieuwe Apple-serie uit vrees voor nieuwe lockdown
Series / Celebrity

Keira Knightley stap uit nieuwe Apple-serie uit vrees voor nieuwe lockdown

De actrice heeft haar rol in de serie 'The Essex Serpent' teruggegeven aan Apple...

Dan toch geen Keira Knightley in de nieuwe Apple TV+ serie The Essex Serpent. De actrice heeft haar rol in de reeks teruggegeven uit vrees voor een nieuwe lockdown.

Het nieuws werd door Knightley bevestigd aan de Daily Mail. De 35-jarige actrice wil duidelijk geen enkel risico lopen in verband met het Coronavirus. Dit is niet in het minst het geval omdat ze mama is van twee jonge dochters. De jongste van de twee werd nog maar vorig jaar geboren. Vanwege een nieuwe, dreigende lockdown wil ze het liefst niet te lang van huis weg zijn. Voor haar rol in The Essex Serpent zou ze zeker vier maanden niet op haar dochters kunnen passen en dat ziet ze dus niet zitten.

Cora
In The Essex Serpent zou Knightley in de rol kruipen van Cora. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijfster Sarah Perry. De serie speelt zich af in het jaar 1893 en vertelt het verhaal van een weduwe die gebukt gaat onder de gevolgen van een huwelijk waarin ze veelvuldig werd geconfronteerd met misbruik en geweld.

Om die vervelende ervaringen uit haar huwelijk te vergeten beslist ze om te verhuizen naar Aldwinter in Essex. Net op dat moment blijkt er echter een mythisch wezen te zijn teruggekeerd naar deze omgeving.

Het is nog niet duidelijk wanneer de serie precies moet gaan verschijnen. Ook wie de rol van Knightley zal gaan overnemen is tot dusver nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Emily In Paris' krijgt gigantisch veel kritiek te verduren
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Emily In Paris' krijgt gigantisch veel kritiek te verduren

In het bijzonder de Fransen zijn absoluut niet opgezet met de nieuwe zeemzoete komische serie...

Op het eerste zicht lijkt er niets aan de hand te zijn met Emily In Paris, maar waarom krijgt de nieuwe Netflix original dan zoveel kritiek?

Volgens de Fransen hebben Amerikanen er een handje van weg om Europese landen in films en series nogal sprookjesachtig neer te zetten. Heel wat (Franse) kijkers op social media vinden dat de producenten van Emily in Paris daarbij toch een stap te ver zijn gegaan. Zij hekelen dan ook het ongelofelijk grote aantal clichés die in de serie voorbijkomen.

"Baretten, stokbroden, kraampjes waar rozen aan verkocht worden, croissants, de onbeleefde ober die je eigenlijk liever niet dan wel bedient, kleine bakkerijen die op de hoek van elke straat zijn terug te vinden, werkelijk geen enkel cliché wordt uit de weg gegaan", aldus één van de vele berichten die op social media verschenen over de serie.

Stinkend rijk
Een andere persoon viel dan weer over het feit dat Emily er blijkbaar in slaagde om op wonderbaarlijke wijze een kamer te strikken met een prachtig uitzicht op één van de Parijse parken. Dit zou laten uitschijnen dat ze stinkend rijk is terwijl ze volgens het verhaal van de serie net met een klein budget naar de Franse hoofdstad is getrokken.

Tot slot zouden ook de (volgens de Fransen dan) totaal misvormde karaktereigenschappen in de serie een doorn in het oog zijn. "Dat de inwoners van Parijs steevast worden afgebeeld met een stokbrood onder de arm, daar kunnen we mee leven. Dat Parijzenaars echter worden neergezet als gemene, luie snobs met Birkin-tassen die niet alleen telkens te laat komen op hun werk, maar ook hun partner bedriegen, dat gaat een brug te ver".

Of hoe Netflix ongewild toch een kleine oorlog met de Fransen blijkt te hebben ontketend...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre clips uit Marvel-serie 'M.O.D.O.K.'!
Series / Video/clip/featurette

Bizarre clips uit Marvel-serie 'M.O.D.O.K.'!

Mental Organism, Designed Only for Killing krijgt eigen serie op televisie.

Afgelopen weekend zagen we al een paar eerste foto's uit de serie die gemaakt is rond het Marvel-personage M.O.D.O.K., oftewel Mental Organism, Designed Only for Killing. Nu hebben we ook de eerste clips. Check deze hieronder!

M.O.D.O.K. is een stop-motion animatieserie die op de Amerikaanse streamingdienst Hulu gaat verschijnen en mogelijk Nederland bereikt via een ander kanaal, wie weet Disney+. Dat er aandacht aan de serie is besteed laten onderstaande clips zien, waarin je onder meer Patton Oswalt hoort, die de stem van de schurk inspreekt.

Lees ook: Opvallende Marvel-serie M.O.D.O.K. toont eerste foto's

Eerste clips M.O.D.O.K.!
In zijn soloserie moet M.O.D.O.K. keihard werken om zijn bijna failliete A.I.M. in de lucht te houden. Daarnaast worstelt hij met zijn thuissituatie waar zijn vrouw Jodie (Aimee Garcia) succes heeft gevonden met haar mama-veranderde-lifestyle-merk.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix brengt Kerst al op 10 november naar haar streamingdienst
Series / Nieuws

Netflix brengt Kerst al op 10 november naar haar streamingdienst

Kerst is nog even wachten, maar in minder dan een maand tijd kan je er al een beetje van proeven op Netflix...

Ben jij ook helemaal verzot op Kerstseries? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Netflix lanceert haar eerste nieuwe Kerstserie namelijk reeds op 10 november!

De eerste nieuwe serie van Netflix dit jaar die je onderdompelt in Kerstsfeer luistert naar de naam Dash & Lily. In deze Netflix original maken we kennis met de cynische Dash en de optimistische Lily. Beiden wonen in het Amerikaanse New York, maar kennen elkaar niet persoonlijk. Hun baden kruisen op een bepaald ogenblik wanneer Lily haar notitieboek even laat liggen in haar favoriete boekenwinkel.

Dash vindt het boek dat door Lily is achtergelaten waarna een bijzonder avontuur begint waarbij beiden het boek op verschillende plaatsen in New York aan elkaar doorgeven. Zo leren de twee elkaar beter kennen en ontstaat er een mooie vakantieliefde... Toch blijft de vraag, vinden ze elkaar ook nog zo leuk wanneer ze elkaar echt ontmoeten?

Dash & Lily's Book of Dares
De serie Dash & Lily is gebaseerd op de populaire boekenreeks Dash & Lily's Book of Dares. De boeken komen van de hand van Rachel Cohn en David Levithan en behoren tot de absolute New York Times-bestsellers. De serie wordt mee geproduceerd door Nick Jonas.

Ben jij ook al benieuwd naar dit wondermooie verhaal? De serie is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 10 november 2020.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Kerstseries krijgen dit jaar nog een vervolg op Netflix
Series / Nieuws

Deze Kerstseries krijgen dit jaar nog een vervolg op Netflix

De feestdagen sluipen langzaam maar zeker dichterbij en ook Netflix heeft heel wat moois voor jou in petto...

Kerstseries, ze hebben altijd iets zeemzoets en je moet er van houden, maar ze blijken jaar na jaar toch weer erg populair te zijn. Netflix komt dit jaar alvast met een vervolg op een aantal Kerstseries die je niet zal willen missen!

1.) Sugar Rush: Christmas (seizoen 2)
Vorig jaar werd er reeds een speciale Kersteditie van Sugar Rush gemaakt en ook dit jaar is dat niet anders. Het tweede seizoen van deze in een Kerstsfeer ondergedompelde kookshow is te bekijken op Netflix vanaf 27 november.

2.) The Great British Baking Show: Holidays (seizoen 3)
Kookprogramma's blijken het keer op keer echt goed te doen. In het bijzonder tijdens de feestperiode lijkt het er naar uit te zien dat menig aantal mensen wel wat extra inspiratie willen opdoen om bijvoorbeeld te gaan toepassen aan de Kersttafel. Ook The Great British Baking Show pakt dan ook terug met een Holidays-special uit. Deze special is te bekijken vanaf 4 december op Netflix.

3.) Home For Christmas (seizoen 2)
Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van de Noorse serie Home For Christmas. De hoofdrol in deze serie was weggelegd voor de actrice Ida Elise Broch. De serie vertelt het verhaal van Johanne. Zij heeft haar familie wijsgemaakt dat ze een vriendje heeft, maar dat heeft er voor gezorgd dat de familie de jongeman heeft uitgenodigd voor het Kerstdiner. Nu moet ze in 24 dagen tijd een lief zien te vinden... Het tweede seizoen van Home For Christmas is het vervolg op het vorig jaar verschenen introductieseizoen en is te bekijken op Netflix vanaf 18 december.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Morgan heeft iets unieks in 'Fear the Walking Dead'
Series / Nieuws

Morgan heeft iets unieks in 'Fear the Walking Dead'

Fear the Walking Dead-held Morgan is sowieso niet helemaal meer zichzelf.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als we Morgan straks weer zien, heeft hij rode ogen. Dat onthulde een poster voor het zesde seizoen van Fear the Walking Dead. Volgens showrunner Andrew Chambliss is daar een goede reden voor en gaan we vanzelf zien wat er aan de hand is.

Er speelt in elk geval heel veel rond Morgan. Hij leek het vijfde seizoen niet te overleven. Maar de poster liet zien dat hij een stel rode ogen heeft en dat er dus iets met hem aan de hand is. Dat iets wordt ook echt iets nieuws, belooft Chambliss.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' onthult bijna dode [...]

Er is iets mis
Er is echt iets mis met Morgan. Maar het is "iets dat we bepaald niet eerder gezien hebben." Morgan zou dat misschien niet overleven, wat het ook is. En dat brengt hem tot heel nieuwe keuzes.

Lees ook: Onheilspellende promo 'Fear the Walking Dead' seizoen 6

"Er is iets aan de hand met Morgan dat we nog niet eerder gezien hebben in het Walking Dead-universum. En dat gaat ervoor zorgen dat Morgan naar nieuwe plekken gaat. En dat hij vraagtekens zal zetten bij alles waar hij ooit voor gestaan heeft en ook bij wie hij wil zijn als hij verder gaat. Als hij verder kan gaan."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit moest uit 'LOST' gehaald worden
Series / Nieuws

Dit moest uit 'LOST' gehaald worden

Scheldworden mogen niet zomaar op netwerktelevisie in de Verenigde Staten en die moesten er dus uit.

Lost-producent Carlton Cuse onthulde dat de oorspronkelijke scenario's voor de serie vol met f-bombs zaten. De show was gedurende zes seizoenen te zien op ABC en telde meer dan 120 afleveringen.

Centraal stond een groep mensen die een vliegtuigcrash overleefd had en terecht kwam op een ogenschijnlijk onbewoond eiland. Maar al snel bleek dat er heel wat bizarre dingen aan de hand waren daar. Niets was wat het leek te zijn. Ter gelegenheid van de tiende verjaardag van het laatste seizoen, kwam producent Cuse langs bij de New York Comic-Con.

Lees ook: Hier heeft de 'LOST'-maker echt spijt van

Heel wat gescheld
"Wat we echt moesten veranderen, was het taalgebruik. Je hebt op netwerktelevisie een heel beperkt arsenaal aan woorden die je mag gebruiken," aldus Cuse. "Het is heel grappig. Als je de scenario's leest, zitten ze vol F-bombs."

Lees ook: Origineel plan rond einde 'Lost' onthuld

Maar dat veranderde. "Wat we uiteindelijk deden, was die in de omschrijvingen plaatsen. Dus wat we niet konden laten zien en horen, deden we maar op die manier. Dus je las zoiets als: 'En dan zien ze een fucking luik en oh mijn fucking god, wat de fuck zit er in dat ding'. Dat probeerden we in de scenario's over te brengen, zodat de acteurs de intensiteit voelden, ook al konden ze alleen 'damn' zeggen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' onthult ontroerende foto
Series / Foto's

'The Mandalorian' onthult ontroerende foto

The Mandalorian laat zien dat het verhaal ergens een spiegeling van het verleden is.

Eind deze maand is The Mandalorian eindelijk weer te zien. Het tweede seizoen zet dan het verhaal van Mando en Baby Yoda voort. Er zijn heel wat mooie geruchten over het nieuwe seizoen, maar nu zien we weer iets kleins van het vorige seizoen.

Twitteraar Blue Jaig Eyes deelde op Twitter een mooie spread uit het The Art of The Mandalorian-boek. Dat laat ons zien hoe Din Djarin toen hij nog een kind was, gered werd door de Death Watch. En daarmee spiegelt hij natuurlijk Baby Yoda, die ook gered moest worden als klein kind. Nu is Din voor hem verantwoordelijk, nadat eerder iemand anders de zorg over hem op zich nam. De cirkel is daarmee dus helemaal rond.

Lees ook: Baby Yoda is superschattig zonder mantel op concept art 'The Mandalorian'

Heel veel Awards
The Mandalorian kreeg vorige maand nog heel wat Emmy Awards. De serie won er zeven van de vijftien waar deze voor genomineerd was. Niet slecht dus, voor de eerste live-action serie in de franchise. Die gaat 30 oktober dus verder. En brengt ons volgens makers Jon Favreau en Dave Filoni heel wat nieuws:

Lees ook: 'The Mandalorian' toont in deze aflevering iconische held

"Dit nieuwe seizoen gaat erom dat we een groter verhaal in de wereld willen introduceren. De verhalen worden minder geïsoleerd, al houdt elke aflevering heel erg zijn eigen smaak. Hopelijk kunnen we het ook groter maken." En Filoni zei: "Alles wordt groter. Er staat meer op het spel. Maar het persoonlijke verhaal tussen The Child en The Mandalorian ontwikkelt zich ook op een manier waarvan ik denk dat mensen er heel blij van worden."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix trekt de stekker uit 'The Magic Order'
Series / Nieuws

Netflix trekt de stekker uit 'The Magic Order'

The Magic Order overkomt iets heel nieuws binnen Netflix, dat niet vaak gebeurd is.

Het komt zowat nooit voor. Netflix zet de ontwikkeling van aankomend serie The Magic Order stil. Die zou gemaakt worden door James Wan, op basis van een comic van Mark Millar. Wan ken je onder meer van films als The Conjuring, Saw en Aquaman. En de serie Swamp Thing.

Maar Netflix stopt nu dus met de serie. Deadline stelt dat Netflix niet tevreden was met de richting die de makers voor ogen hadden. In combinatie met de productie-uitdagingen die het coronavirus met zich meebracht, besloot Netflix om er de stekker uit te trekken.

Lees ook: Netflix onthult 'The Magic Order' - wordt het ook een serie?

Niet helemaal klaar
Deadline stelt dat het nog niet helemaal klaar is. Netflix wil weer verder met de serie. De elementen van de comic passen namelijk heel erg bij het bijzonder succesvolle The Umbrella Academy. Maar daarvoor moeten er wat dingen veranderen.

The Magic Order volgt vijf verschillende magische families die tezamen een orde vormen die de wereld moet beschermen tegen het duisternis. Nadat leden van de orde op mysterieuze wijze om het leven komen, moet de rest proberen samen te strijden tegen het kwaad, voordat het te laat is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit personage krijgt een spin-off van 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Dit personage krijgt een spin-off van 'The Walking Dead'

The Walking Dead brengt ons meer over Eastman, het personage dat we nog niet veel gezien hadden.

Tales of the Walking Dead gaat mogelijk een aflevering krijgen over Eastman. Dat personage werd door John Carroll Lynch gespeeld in een eenmalige aflevering van The Walking Dead en keert nu dus misschien terug.

Dat vertelt bedenker Scott Gimple tijdens de New York Comic-Con. Eastman was de mentorfiguur voor de getraumatiseerde Morgan Jones in het zesde seizoen, in de aflevering Here's Not Here. In die aflevering traint Eastman Morgan in Aikido en helpt hij hem omgaan met zijn tragische geschiedenis sinds het begin van de zombie-apocalypse.

Lees ook: Laagste kijkcijfers ooit voor 'The Walking Dead'

Terugkeer in de franchsie
"Ik wil eerst met Mr. Lynch in gesprek, maar ja. Hij staat ervoor open," aldus Scott Gimple. "We hebben het er een beetje over gehad." Zij waren dus samen te zien en dankzij Eastman gebruikt Morgan zijn staf voor zelfverdediging en is hij geïnspireerd door het pacifisme.

Lees ook: Megacrossover voor 'The Walking Dead'-franchise?

Morgan weet dankzij de hulp van Eastman een manier te vinden om de dood van zijn zoon Duane een plek te geven. Eastman zelf gaat dood in de serie, nadat hij door een zombie gebeten wordt. Maar hij zal dus mogelijk te zien zijn in de spin-off Tales of the Walking Dead.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe promo-art 'WandaVision' van Disney+
Series / Foto's

Nieuwe promo-art 'WandaVision' van Disney+

De serie is dit jaar nog te zien op streamingdienst Disney+ en zet het verhaal van Wanda Maximoff voort.

WandaVision is later dit jaar te zien op Disney+. Vandaag krijgen we weer een nieuw beeld van de serie, die er nog best prima uit ziet. Deze is vrijgegeven voor Zazzle, een online winkel in de Verenigde Staten.

WandaVision gaf recent al een eerste trailer vrij. Die laat zien wat we kunnen verwachten van deze serie, en dat het nog best apart gaat worden. We zullen Vision en Wanda zien in een heel eigen unieke wereld die meer doet denken aan een sitcom dan iets anders. Dat er iets niet klopt, weten ze, en daar gaan ze snel mee aan de slag.

Lees ook: Eerste trailer Disney+-serie 'WandaVision' gestoord goed bekeken

WandaVision-promo art
Zazzle zette een pagina online voor WandaVision en heeft daarop een nieuw beeld geplaatst. Dat beeld kan je onderaan dit bericht bekijken.

Lees ook: 'WandaVision'-releasedatum nu bekend?

De serie wordt trouwens heel apart, omdat Vision dood leek te gaan toen Thanos de Mind Stone uit zijn voorhoofd rukte. Hij keert nu dus wel terug, vermoedelijk in november.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.