search
Nieuw op Netflix: Het ruwe high school drama 'Grand Army'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het ruwe high school drama 'Grand Army'

De serie wordt vanaf het begin reeds vergeleken met '13 Reasons Why'...

Er rust een zware last op de schouders van de nieuwe serie Grand Army die vanaf vrijdag 16 oktober 2020 te bekijken is op Netflix. Ze wordt namelijk reeds van bij de aankondiging in één adem vergeleken met de hitserie 13 Reasons Why.

De serie Grand Army zal het verhaal vertellen van een groep zwarte jongeren die naar school gaan aan de Grand Army High School. Deze school bevindt zich in het Amerikaanse Brooklyn. De verhaallijn van de serie is niet helemaal nieuw uitgedokterd voor het project, in tegendeel. Het is dan ook gebaseerd op het bekende toneelstuk Slut.

Brandend actueel
Voor verschillende high school drama's die in het verleden zijn verschenen geldt dat ze er niet voor terugdeinzen om een loopje te nemen met de realiteit. Dat geldt echter niet voor Grand Army. De serie gaat alle conflictsituaties waar jongeren mee geconfronteerd kunnen worden tegenwoordig dan ook op en top realistisch in beeld brengen.

Zou je graag al een klein voorsmaakje willen krijgen van Grand Amy? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer. Wil je graag de volledige serie kunnen bingen? Dan moet je daarvoor nog even geduld hebben tot komende vrijdag, 16 oktober 2020! Dan is ze namelijk te bekijken op Netflix!

Aanbevolen artikelen