3 gave sci-fi series die je nu op Netflix vindt

3 gave sci-fi series die je nu op Netflix vindt

Fan van sciencefiction? Deze drie series moet je gewoon gezien hebben.

Bram de Groot, 14 oktober 2020 om 16:42

Ben jij fan van sciencefiction? Hieronder drie tips voor scifi-series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.
Snowpiercer (1 seizoen, 2e seizoen in januari)
Deze scifi-serie gebaseerd op de Franse graphic novel 'Le Transperceneige' dient als een prequel op de film die in 2013 verscheen. Er zijn rollen voor onder meer Daveed Diggs en Jennifer Connelly en er zit een grote hint aan het einde naar het tweede seizoen dat op 25 januari 2021 start.


Star Trek: Discovery (2 seizoenen, 3e seizoen gestart)
Op 15 oktober 2020 start op CBS All Access het derde seizoen en de eerste twee vind je in Nederland op Netflix. De serie draait rond de bemanning van de USS Discovery en dan vooral rond het personage Michael Burnham van Sonequa Martin-Green. Uiteraard zien we avonturen daar "Where No Man Has Gone Before".


Altered Carbon (2 seizoenen, afgerond)
Deze originele Netflix serie heeft slechts twee seizoenen gekregen, ondanks dat deze een redelijk ontvangst kende en een beter tweede seizoen heeft. Ook verscheen de animatieserie Resleeved en dat geeft aan dat Netflix grote plannen had met de show waarin acteurs als Joel Kinnaman en Anthony Mackie te zien zijn.


Lees meer over: Star Trek Discovery, Snowpiercer, Altered Carbon

Populair nieuws