Komedieserie 'Last Man Standing' gaat ermee stoppen

'Last Man Standing' krijgt geen vervolg meer

Fox heeft bekend gemaakt dat het negende seizoen het laatste wordt...

Geoffrey Ketels, 19 oktober 2020 om 14:43

Fox kondigde eerder aan dat er voor de serie Last Man Standing nog een negende seizoen zal verschijnen. Inmiddels is ook bekend gemaakt dat, dat negende seizoen het laatste zal zijn.
Het is niet voor het eerst dat Last Man Standing wordt geschrapt. Deze serie ging in het jaar 2011 in première, maar dat gebeurde bij ABC. Toen het zesde seizoen was verschenen besloot het netwerk om niet meer verder te gaan met de reeks. Fans lieten hun ongenoegen echter duidelijk blijken waarna Fox er voor koos om de serie alsnog verder te zetten.

Fox
Het zevende seizoen verscheen in het jaar 2018 waarna er door Fox ook nog een achtste en dus ook nog een negende seizoen werd aangekondigd. Het negende seizoen dat van de serie nog moet verschijnen zal met zekerheid het laatste zijn, dat werd inmiddels officieel door Fox bekend gemaakt. Wanneer dat negende seizoen precies moet gaan verschijnen is nog niet bekend, maar de algemene verwachting is dat dit in januari van volgend jaar zal zijn.

Helemaal onverwacht komt dit nieuws eigenlijk niet. De kijkcijfers van het achtste seizoen hinkten immers reeds behoorlijk achterop ten opzichte van de voorgaande delen. Hoe het ook zij, deze serie heeft er een zeer mooi parcours opzitten... al blijft het natuurlijk erg jammer voor de fans. Gelukkig kunnen zij dus nog uitkijken naar het verschijnen van het negende en laatste seizoen!

Lees meer over: Last Man Standing, serie, series, komedieserie, komedieseries

Informatie over de serie: Last Man Standing

Populair nieuws