search

Ons nieuws van maandag 19 oktober 2020

Deze acteur ga je zien in de serie 'The Resident'
Series / Nieuws

Deze acteur ga je zien in de serie 'The Resident'

Het is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van deze medische dramaserie zal verschijnen...

Het is tot dusver nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van het medische drama The Resident zal verschijnen. Wel werd er een nieuw lid van de cast aangekondigd.

Reeds in mei van dit jaar werd aangekondigd dat het medische drama The Resident met zekerheid nog een vierde seizoen zou krijgen. Vanaf dat ogenblik bleef het echter, wellicht mede door de Coronacrisis, angstvallig stil rond het project.

Korter derde seizoen
Ook door de Coronacrisis moest het derde seizoen van The Resident vroegtijdig worden afgebroken. Dit zorgde er voor dat fans nog meer gingen uitkijken naar het vervolg. Dat, dat vervolg er komt staat vast, maar wanneer is nog gissen. De verwachting is wel dat het vierde seizoen ergens in de loop van volgend jaar zal gaan verschijnen.

In ieder geval valt er dus wel wat nieuws te melden over deze serie. Inmiddels raakte namelijk bekend welke acteur het personage van Dr. Jake Wong gaat spelen. Dit is niemand minder dan Conrad Ricamora (bekend van onder meer How to Get Away with Murder).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Home Improvement'-ster gearresteerd voor wurging en mishandeling
Series / Celebrity

'Home Improvement'-ster gearresteerd voor wurging en mishandeling

Zachery Ty Bryan is voornamelijk bekend geworden van zijn rol als Bradley Michael Taylor, de oudste zoon in de serie 'Home Improvement'.

Zachery Ty Bryan, de acteur die de oudste zoon speelde in de langlopende komedieserie Home Improvement uit de jaren '90, is gearresteerd in Oregon en wordt beschuldigd van wurging en mishandeling.

De politie van Eugene heeft bekend gemaakt dat agenten vrijdagavond naar een appartement in North Eugene werden gestuurd voor een melding van een fysiek geweld. Ze vonden Bryan (39) zittend buiten en zijn vriendin (27) in een naburig appartement.

Wurgen
Bryan zou haar hebben aangevallen, proberen te wurgen en haar telefoon hebben afgenomen toen ze probeerde het alarmnummer te bellen, aldus de politie. Het slachtoffer weigerde verdere medische hulp.



Bryan is een zoon van Jenny en Dwight Bryan. Voordat hij in Home Improvement speelde, begon hij in Denver met reclamefolders en tv-reclames. Zijn interesse in acteren was echter zo groot dat hij naar Californië verhuisde. Daar kreeg hij de rol van Bradley Michael Taylor, wat dus al snel een groot succes bleek.

Bryan zit momenteel in de gevangenis in afwachting van een mogelijke strafzaak.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het is einde verhaal voor de misdaadserie 'L.A.'s Finest'
Series / Nieuws

Het is einde verhaal voor de misdaadserie 'L.A.'s Finest'

Na amper twee seizoenen komt daarmee een einde aan deze Amerikaanse misdaadserie...

Na slechts twee seizoenen is het verhaal van de Amerikaanse misdaadserie L.A.'s Finest afgelopen. Spectrum heeft immers besloten om de stekker uit het project te trekken.

De Amerikaanse misdaadserie L.A.'s Finest ging nog maar vorig jaar in mei in première. Er werd in eerste instantie behoorlijk wat van het project verwacht, niet in het minst omdat ze kan rekenen op een behoorlijk mooie cast. Onder meer actrice Jessica Alba kruipt er in de huid van het personage van Nancy McKenna. Zij gaat samenwerken met de voormalige DEA-agente Syd Burnett (gespeeld door Gabrielle Union).

Uitgesteld
De lancering van het tweede seizoen van L.A.'s Finest zou in principe plaats moeten hebben gevonden op 8 juni van dit jaar. De protesten in de Verenigde Staten tegen het politiegeweld hebben er echter voor gezorgd dat dit werd uitgesteld naar begin september.

Een reden waarom de serie nu reeds wordt geschrapt werd niet gegeven. De trailer van het tweede seizoen van L.A.'s Finest kan hieronder worden bekeken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komedieserie 'Last Man Standing' gaat ermee stoppen
Series / Nieuws

Komedieserie 'Last Man Standing' gaat ermee stoppen

Fox heeft bekend gemaakt dat het negende seizoen het laatste wordt...

Fox kondigde eerder aan dat er voor de serie Last Man Standing nog een negende seizoen zal verschijnen. Inmiddels is ook bekend gemaakt dat, dat negende seizoen het laatste zal zijn.

Het is niet voor het eerst dat Last Man Standing wordt geschrapt. Deze serie ging in het jaar 2011 in première, maar dat gebeurde bij ABC. Toen het zesde seizoen was verschenen besloot het netwerk om niet meer verder te gaan met de reeks. Fans lieten hun ongenoegen echter duidelijk blijken waarna Fox er voor koos om de serie alsnog verder te zetten.

Fox
Het zevende seizoen verscheen in het jaar 2018 waarna er door Fox ook nog een achtste en dus ook nog een negende seizoen werd aangekondigd. Het negende seizoen dat van de serie nog moet verschijnen zal met zekerheid het laatste zijn, dat werd inmiddels officieel door Fox bekend gemaakt. Wanneer dat negende seizoen precies moet gaan verschijnen is nog niet bekend, maar de algemene verwachting is dat dit in januari van volgend jaar zal zijn.

Helemaal onverwacht komt dit nieuws eigenlijk niet. De kijkcijfers van het achtste seizoen hinkten immers reeds behoorlijk achterop ten opzichte van de voorgaande delen. Hoe het ook zij, deze serie heeft er een zeer mooi parcours opzitten... al blijft het natuurlijk erg jammer voor de fans. Gelukkig kunnen zij dus nog uitkijken naar het verschijnen van het negende en laatste seizoen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallend! Dit zijn de jonge Sam en Dean in 'Supernatural'
Series / Foto's

Opvallend! Dit zijn de jonge Sam en Dean in 'Supernatural'

Bekijk de jonge Sam en Dean die we te zien krijgen in de afronding van Supernatural.

Eerder deze maand startte The CW met de laatste reeks afleveringen van seizoen 15 van Supernatural en in november zal de bovennatuurlijke fantasyserie geheel zijn afgerond. Uiteraard gaat het avontuur vooral over Sam Winchester (Jared Padalecki) en Dean Winchester (Jensen Ackles).

Via TVLine krijgen we een eerste blik op de jonge Sam en Dean die te zien zullen zijn in de volgende aflevering die op donderdag in de States wordt uitgezonden. De rollen worden vervuld door de jonge acteurs Paxton Singleton (The Haunting of Hill House) als Dean en Christian Michael Cooper (When Calls the Heart) als Sam.

Lees ook: Het is bijna echt over en uit voor 'Supernatural'

Jonge Sam en Dean
In de aankomende aflevering worden de broers gevraagd om de moord op een jeugdvriend te onderzoeken. Het brengt hen terug naar een motel uit hun verleden en waar ze een zaak aantreffen waarvan ze dachten dat die al lang geleden was opgelost.

Hieronder zie je de foto's van beide jonge acteurs die voor gaan komen in flashbacks.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 dikke aanraders voor 'Game of Thrones'-fans!
Series / Featured

3 dikke aanraders voor 'Game of Thrones'-fans!

Vind jij Game of Thrones gaaf? Check dan ook onderstaande series.

Hieronder drie tips mocht je dol zijn op Game of Thrones. Uiteraard zijn ze niet hetzelfde, maar er zijn zeker raakvlakken!

Vikings (Te zien op: Netflix)
Deze serie van History kent een dezelfde sfeer en soort van tijdsgeest. Er zijn de nodige veldslagen in een wereld bevolkt door verschillende stammen. De fantasy is duidelijk minder aanwezig. In Vikings volgen we Ragnar Lothbrok van acteur Travis Fimmel. We zien de heldendaden van deze legendarische Viking-leider en zijn bemanning en familie. Er zijn zes seizoenen.



Rome (Te zien op: Ziggo / HBO)
Deze HBO / BBC / RAI-serie vind je op Ziggo Movies & Series XL en is alweer een oudje, aangezien deze in 2005 startte. Er zijn slechts twee seizoenen gemaakt. Ondanks dat de kijkcijfers hoog waren trokken de makers de stekker uit de serie vanwege de hoge productiekosten. De serie over de regeerperiode van Julius Caesar en de periode daarna won meerdere prijzen. Erg mooi en gaaf!



The Witcher (Te zien op: Netflix)
Netflix zet vol in op de wereld van The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van de Poolse fantasyschrijver Andrzej Sapkowski en de latere games. De fantasy ligt een stuk hoger dan in de andere series en dat is de opvallende link met Game of Thrones, naast uiteraard de setting.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt ook deze 'The Walking Dead'-heldin een eigen serie?
Series / Nieuws

Krijgt ook deze 'The Walking Dead'-heldin een eigen serie?

The Walking Dead zou zomaar eens een spin-off kunnen krijgen rond de heldin Maggie.

The Walking Dead heeft nog maar 30 afleveringen te gaan. Maar dat vormt niet het einde van de franchise, enkel van deze serie. AMC komt namelijk met een spin-off rond Daryl en Carol en een serie die Tales of the Walking Dead heet.

Maar er zijn nog meer series in de maak. Zo lijkt een spin-off rond Maggie tot de mogelijkheden te behoren. Tijdens een interview met Entertainment Weekly bevestigt actrice Lauren Cohan dat hierover nagedacht wordt. "Ik weet dat er gedacht wordt aan een uitgebreid verhaal met Maggie, zodra het officiële moederschip klaar is."

Lees ook: Goed nieuws voor 'The Walking Dead'-fans!

Maggie verdween
Maggie verdween in het negende seizoen van de serie. Ze vertrok ergens in de tijdsprong van zes jaar in dat seizoen, en zou een nieuwe gemeenschap helpen. In de finale van het tiende seizoen keerde ze echter terug, toen ze te horen kreeg dat haar vrienden te maken hadden met de bedreiging die uitging van de Whisperers.

Lees ook: 'The Walking Dead' zet Rick Grimes tegenover CRM

Waar Maggie mee bezig is geweest in de tussentijd is nog niet bekend. Daar gaan we natuurlijk meer over leren in de komende afleveringen van The Walking Dead, maar een spin-off rond het fanfavoriete personage behoort duidelijk tot de mogelijkheden!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brengt hitserie 'Stranger Things' ook dit beruchte personage terug?
Series / Nieuws

Brengt hitserie 'Stranger Things' ook dit beruchte personage terug?

Het vierde seizoen van Netflix-serie Stranger Things wordt op dit moment opgenomen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Brengt het vierde seizoen van Stranger Things Billy terug? Acteur Dacre Montgomery plaatste op zijn Twitter-account een foto waarin hij er mogelijk op hint dat zijn personage terug keert.

Dacre Montgomery plaatste een foto van hemzelf in een wit t-shirt, met slecht zittend, wild haar, mogelijk een slechte snor en een ketting die lijkt op wat Billy droeg in het derde seizoen van Stranger Things. Dat terwijl het erop leek dat Billy in de seizoensfinale van de serie stierf in de armen van stiefzusje max. Maar aangezien zelfs Hopper niet dood is, kan alles.

Lees ook: Nieuwe details 'Stranger Things' seizoen 4

Terugkeer kan!
Een terugkeer kan natuurlijk gewoon, al weten we dat Montgomery ook in een film over Elvis Presley verschijnt. Bovendien vertelde de acteur dat het altijd de bedoeling was dat Billy maar twee seizoenen te zien zou zijn.

Lees ook: Helden zijn terug op foto's 'Stranger Things' seizoen 4

"We hadden het vanaf het begin op deze manier opgebouwd," vertelde de acteur tijdens een interview. "Ik wist dat dit de uitkomst en het resultaat zou zijn. En ik denk niet dat ik het seizoen had gekregen dat ik kreeg, als Billy niet dood zou gaan. Ik denk dat ik juist daarom de kans kreeg om zoveel mooie dingen te maken. Ik ben dus erg dankbaar."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans van serie 'Star Trek: Discovery' kunnen blij zijn!
Series / Nieuws

Fans van serie 'Star Trek: Discovery' kunnen blij zijn!

Star Trek: Discovery krijgt namelijk ook een vierde seizoen en de opnames beginnen al bijna.

Nu is het zeker! Star Trek: Discovery keert terug voor een vierde seizoen. Een paar dagen nadat de première van het derde seizoen te zien was, heeft CBS All Access al bekend gemaakt dat er een vierde seizoen komt.

Het nieuws is bekend gemaakt in een video waarin je een aantal van de castleden en makers kan zien. Zij vertellen "heel erg uit te kijken naar nog een seizoen van Star Trek: Discovery, en nog een hereniging van onze familie, die van Discovery. Om weer samen in dezelfde kamer te verblijven, zelfs al kunnen we elkaar niet meteen knuffelen. Geen idee hoe dat gaat werken, maar we kunnen niet wachten."

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 draait nu om 'The Burn': Wat is dat?

Briljant derde seizoen
Zowat iedereen is het erover eens dat het derde seizoen pas echt goed is. Star Trek: Discovery begint met een soort herlancering, door Michael Burnham en de hele crew van de Discovery ver de toekomst in te slepen.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3: Top of flop?

De serie zal in november weer beginnen met de opnames. Dat betekent hopelijk dat we niet nog eens achttien maanden moeten wachten tot dit vierde seizoen te zien is. De komende vijftien weken zijn we in elk geval nog zoet met het derde seizoen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt er een soort van Marvel-universum rondom de 'Star Trek'-series?
Series / Nieuws

Komt er een soort van Marvel-universum rondom de 'Star Trek'-series?

Een grotere \'unification\' zouden de series en films één moeten maken.

De series en films in het Marvel Cinematic Universe zijn op een bepaalde manier verbonden en met Disney+ producties als WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier wordt dat alleen nog maar meer. Mogelijk komt er ook zoiets in de Star Trek-wereld van films en series.

Dit is in ieder geval een wens van Alex Kurtzman, hoofd van de tv-divisie van Star Trek. Tegenover SFX Magazine zei hij dat hij meer eenheid in de tv- en filmwereld zou willen zien. Dit kwam nadat hem werd gevraagd of hij een rol heeft bij de films:

"Ik ben er nu niet bij betrokken. Ik weet niet waar de films heen gaat. Ik heb mijn handen voor nu helemaal vol. Ik heb twee van die films gemaakt en ik hou er enorm van. Ik zou heel graag 'Unification' terugzien in de films en de tv-series. Ik denk dat dat goed is voor Star Trek. Dit kan op uiteenlopende manieren ingevuld worden."

Lees ook: Nieuw op Netflix 'Star Trek: Discovery' seizoen 3!

Plannen tot 2027
De TV-plannen zijn in ieder geval groots. Eerder werd aangegeven dat er tot en met 2027 plannen zijn bepaald. Op dit moment draaien of wordt gewerkt aan series als Star Trek: Discovery, Star Trek: Short Treks, Star Trek: Strange New Worlds, Star Trek: Section 31, Star Trek: Picard, Star Trek: Lower Decks, Star Trek: Prodigy en Ceti Alpha V.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter'-revival wordt geen normaal nieuw seizoen
Series / Nieuws

'Dexter'-revival wordt geen normaal nieuw seizoen

Dexter komt nu echt tot een einde, dit wordt dus geen gewoon negende seizoen.

De serie Dexter eindigde met het achtste seizoen. Dat einde was bepaald niet goed ontvangen. Heel wat fans, maar ook critici, vonden het eigenlijk maar niks.

Volgens showrunner Clyde Phillips moeten we niet denken dat het aankomende nieuwe seizoen een negende wordt. "Dit is niet het negende seizoen. Dit is een kans om de serie een tweede finale te geven."

Lees ook: 'Dexter' keert terug met Michael C. Hall!

Tweede finale
"We beginnen eigenlijk een beetje met niets," aldus Phillips. "We willen niet dat dit het negende seizoen van Dexter is. Er zijn tien jaar verstreken, of hoeveel jaren het ook zijn als de serie begint. En die verstreken tijd zie je ook echt terug in de serie."

Lees ook: Legendarische serie 'Dexter' vanaf nu geheel te streamen!

"Wat het einde van de serie betreft, dit gaat het einde daarvan niet reflecteren. Dit is een geweldige kans om een tweede finale te schrijven voor de serie. En Showtime was daar heel open en toegankelijk in."

En dus kunnen we nu verwachten dat er een heel nieuw seizoen komt, dat de boel goed tot een einde brengt. Er komen tien afleveringen, die in de loop van 2021 te zien moeten zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The X-Files'-maker zegt sorry voor laatste het seizoen
Series / Nieuws

'The X-Files'-maker zegt sorry voor laatste het seizoen

Chris Carter had ook liever een ander einde gezien voor The X-Files.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The X-Files-bedenker Chris Carter zegt sorry voor het einde van het elfde seizoen. Dat kreeg nogal een cliffhanger en de kans is klein dat er nog een twaalfde seizoen komt. Daar heeft actrice Gillian Anderson namelijk geen zin in.

Het einde van The X-FIles seizoen 11 was behoorlijk open. Dat terwijl actrice Gillian Anderosn heel openlijk vertelde over haar rol in de serie. Ze was er klaar mee en had geen zin meer om nog eens terug te keren als Dana Scully. Desondanks koos Carter er niet voor om de seizoensfinale gesloten te maken.

Lees ook: 'The X-Files'-franchise neemt bizarre nieuwe wending

Niet afgerond
"De verhalen van Skinner, Mulder, Scully en William zijn nog niet afgerond. Het spijt me dat ik dat niet heb kunnen doen. Dat Gillian besloten heeft om verder te gaan met haar carrière, betekent dat we niet terug kunnen keren met Scully en Mulder. Dat wil dus niet zeggen dat er niet nog een manier is om The X-Files te maken. Dus op dit moment denk ik dat de toekomst nog ongeschreven is," aldus Carter.

Lees ook: Alle afleveringen van 'The X-Files' vanaf nu te streamen!

In het elfde seizoen kwam de kijker erachter dat William niet de zoon van Scully en Mulder was, maar van de Cigarette-Smoking Man die Scully gedrogeerd en bezwangerd had. Fans waren niet de enigen die teleurgesteld waren; ook Anderson bleek dat te zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe seizoen bejubelde serie 'This Is Us' draait om zeer actuele thema's
Series / Trailer

Nieuwe seizoen bejubelde serie 'This Is Us' draait om zeer actuele thema's

De serie 'This Is Us' raakte al wat thema's maar grijpt nu ook zeer actuele thema's beet.

Eind deze maand gaat op de Amerikaanse tv-zender NBC het vijfde seizoen van de serie This Is Us van start met een dubbele aflevering. Via de trailer voor het nieuwe seizoen zien we hoe actueel de serie wordt.

Onderstaande trailer focust zich vooral op de ruzie tussen de personages Kevin (Justin Hartley) en Randall (Sterling K. Brown), maar geeft ook aan dat de serie actuele onderwerpen aanraakt als de COVID-19 pandemie en Black Lives Matter.



Vanaf 27 oktober te zien in de States
De serie van bedenker Dan Fogelman wordt vanaf het begin goed ontvangen en er zijn al de nodige prijzen gewonnen. Naar verwachting verschijnen er met seizoen vijf nog minimaal drie nieuwe seizoenen komende jaren. In Nederland zie je This Is Us op Amazon Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe ontwikkelingen voor Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' op Disney+
Series / Nieuws

Nieuwe ontwikkelingen voor Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' op Disney+

In The Falcon and the Winter Soldier krijgen we weer een ander personage te zien!

De opnames voor The Falcon and the Winter Soldier zouden eigenlijk nog maar negen dagen duren nadat deze eerder dit jaar stil werden gelegd. Nu zijn de opnames herstart en die duren toch wel wat langer dan die negen dagen. Wie weet komen er meer afleveringen of wordt gelijk seizoen twee opgenomen?
Nu wordt in ieder geval wel duidelijk dat deze Marvel-serie weer een ander nieuw personage gaat introduceren die gespeeld gaat worden door acteur Danny Ramirez, bekend uit On My Block, Top Gun: Maverick en Valley Girl.

Een cruciale rol
Ramirez zou volgens Heat Vision een cruciale rol gaan spelen in de serie die vooral gaat over Sam Wilson / The Falcon van acteur Anthony Mackie en Bucky / The Winter Soldier van Sebastian Stan. Ook zien we onder meer Baron Zemo (Daniel Brühl), John Walker a.k.a. US Agent (Wyatt Russell), Batroc the Leaper (Georges St-Pierre) en Sharon Carter (Emily VanCamp).

Lees ook: 'The Falcon and The Winter Soldier' voorlopig niet op Disney+

De serie zou eigenlijk in augustus 2020 debuteren, maar is nu flink opgeschoven en verschijnt waarschijnlijk niet eerder dan februari of maart 2021. We krijgen namelijk eerst WandaVision te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.