'Home Improvement'-ster gearresteerd voor wurging en mishandeling

'Home Improvement'-acteur gearresteerd

Zachery Ty Bryan is voornamelijk bekend geworden van zijn rol als Bradley Michael Taylor, de oudste zoon in de serie 'Home Improvement'.

Door redactie, 19 oktober 2020 om 15:54

Zachery Ty Bryan, de acteur die de oudste zoon speelde in de langlopende komedieserie Home Improvement uit de jaren '90, is gearresteerd in Oregon en wordt beschuldigd van wurging en mishandeling.
De politie van Eugene heeft bekend gemaakt dat agenten vrijdagavond naar een appartement in North Eugene werden gestuurd voor een melding van een fysiek geweld. Ze vonden Bryan (39) zittend buiten en zijn vriendin (27) in een naburig appartement.

Wurgen
Bryan zou haar hebben aangevallen, proberen te wurgen en haar telefoon hebben afgenomen toen ze probeerde het alarmnummer te bellen, aldus de politie. Het slachtoffer weigerde verdere medische hulp.Bryan is een zoon van Jenny en Dwight Bryan. Voordat hij in Home Improvement speelde, begon hij in Denver met reclamefolders en tv-reclames. Zijn interesse in acteren was echter zo groot dat hij naar Californië verhuisde. Daar kreeg hij de rol van Bradley Michael Taylor, wat dus al snel een groot succes bleek.

Bryan zit momenteel in de gevangenis in afwachting van een mogelijke strafzaak.


Bron: AP

Lees meer over: Home Improvement, Bradley Michael Taylor, Zachery Ty Bryan

Informatie over de serie: Home Improvement

Populair nieuws