Razend succesvolle Netflix-serie 'Dark Desire' krijgt tweede seizoen

Netflix-serie 'Dark Desire' krijgt 2e seizoen

'Dark Desire' wist bij haar debuut op Netflix vriend en vijand te verrassen...

Geoffrey Ketels, 21 oktober 2020 om 17:38

De zwoele, opzwepende trailer die de wereld werd ingestuurd voor de serie Dark Desire ging meteen gretig over de tongen. Niemand had echter op voorhand durven vermoeden dat de serie zo populair zou worden.
Op 15 juli 2020 verscheen Dark Desire op Netflix. Heel wat mensen hebben duidelijk de lancering van deze Mexciaanse-serie afgewacht, want het was één van de sterkste lanceringen ooit voor een Spaanstalige serie op 's werelds populairste streamingdienst.

Dark Desire kon eigenlijk nagenoeg meteen rekenen op heel wat populariteit. In juli 2020 was ze zelfs de zesde vaakst bekeken serie ter wereld op de streamingdienst. Bovendien bleek ze de tweede meest populaire titel te zijn in de maand augustus. Alleen de serie The Umbrella Academy moest ze voor zich dulden.

Cliffhanger
Het einde van het eerste seizoen van Dark Desire (welke toch reeds bestond uit een mooie 18 afleveringen) liet vermoeden dat er met zekerheid nog wel een vervolg zou komen. Dit werd ook meteen bevestigd bij de aftiteling van het eerste seizoen.

De vraag die veel mensen zich nu stellen is wanneer we dat vervolg zouden kunnen verwachten. In eerste instantie was de verwachting dat deze er zomaar reeds volgende zomer aan zou kunnen komen. Dat behoort nog altijd tot de mogelijkheden, alleen is het natuurlijk afwachten of onder meer COVID-19 geen roet meer in het eten zal gooien.

Vooralsnog verwachten we dat het tweede seizoen ergens in de loop van 2021 zeker moet verschijnen op Netflix, al zou dat ook zomaar in het najaar kunnen zijn.

Lees meer over: Dark Desire, serie, series, Netflix

Populair nieuws