Nieuw op Netflix: 'My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman' seizoen 3

Nieuw op Netflix: 'David Letterman' seizoen 3

Het derde seizoen van deze serie is te bekijken op Netflix vanaf woensdag 21 oktober 2020...

Geoffrey Ketels, 21 oktober 2020 om 17:39

De serie My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman heeft niet alleen één van de langste namen ooit uit de geschiedenis van de seriewereld, ze is ook razend populair.
Het eerste seizoen van My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman verscheen op Netflix in het jaar 2018. Wat niemand ooit had durven vermoeden werd wel degelijk werkelijkheid, want het project werd een instant succes. Niet in het minst in de Verenigde Staten geniet de show een ongelofelijke populariteit.

Fantastische line-up
In de reeks krijgen we een kijkje in het leven van verschillende bekende namen. In het eerste seizoen kwamen bijvoorbeeld personen voorbij zoals ex-president Barack Obama evenals George Clooney en de nobelprijswinnares Malala Yousafzai. De populariteit van het eerste seizoen bracht ook al snel een tweede deel op de been welke in 2019 verscheen. Daarin waren gasten te zien als Ellen DeGeneres, Kanye West, Lewis Hamilton en Melinda Gates.

Vanaf vandaag, woensdag 21 oktober 2020 is het derde deel van deze show te bekijken op Netflix. Ook deze keer hebben er zich weer heel wat mooie namen aangediend. Deze keer gaat het onder meer om Robert Downey Jr. en Kim Kardashian West.

Wil je alvast een voorsmaakje van dit derde seizoen krijgen? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer. Als je dit derde seizoen graag meteen wil bekijken kan dat ook. Het derde seizoen is namelijk te bingen vanaf vandaag, woensdag 21 oktober 2020 op Netflix.

Lees meer over: My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman, serie, series, Netflix

Populair nieuws