search
Nieuw op Netflix: 'You Me Her' seizoen 5 (het laatste!)
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'You Me Her' seizoen 5 (het laatste!)

Het vijfde seizoen is meteen ook de zwanenzang voor deze populaire serie...

De serie You Me Her is toe aan haar laatste seizoen. Het vijfde seizoen en daarmee dus ook de zwanenzang van deze serie is te bekijken op Netflix vanaf donderdag 22 oktober 2020.

You Me Her vertelt het verhaal van Jack en Emma die er op een bepaald ogenblik achter komen dat hun seksleven lang niet meer is wat het ooit is geweest. Om ze terug nieuw leven in te blazen beslissen ze om een callgirl in te huren. Zij moet er voor zorgen dat het seksleven van het koppel terug nieuw leven in wordt geblazen. Dat lukt, alleen ontstaan er meer gevoelens die de situatie natuurlijk alleen maar gecompliceerder maken.

Laatste seizoen
De populariteit van de serie You Me Her heeft er voor gezorgd dat ze vijf seizoenen lang in stand werd gehouden. De serie is een project van HBO Max, maar is in Nederland en België exclusief te bekijken op streamingdienst Netflix. De serie is gemaakt door John Scott Shepherd en speelt zich af in Portland, in Oregon. De cast bestaat onder meer uit namen als Greg Poehler, Rachel Blanchard en Priscilla Faia.

De onderstaande trailer geeft je alvast een idee wat je van dit laatste seizoen allemaal mag verwachten. Wil je ze graag meteen kijken? Dat is dus mogelijk bij Netflix vanaf donderdag 22 oktober 2020!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen