Laatste kans op Netflix! Bekijk nu nog snel de succesvolle serie 'Eigen Kweek'

Laatste kans op Netflix! 'Eigen Kweek' verdwijnt

Eén van de leukste Vlaamse series van de afgelopen jaren verdwijnt bijna van streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 22 oktober 2020 om 11:28

De serie Eigen Kweek wordt bestempeld als één van de meest succesvolle Vlaamse series van de voorbije jaren. Ze was lange tijd ook te bekijken op Netflix, maar daar komt binnenkort verandering in.
Eigen Kweek is een serie die afkomstig is van de hand van Philippe de Schepper. De reeks was voor het eerst te zien in het jaar 2013 op de Vlaamse zender EEN. In eerste instantie zou de serie slechts één enkel seizoen krijgen, maar ze werd zo populair dat de producenten er toch voor kozen om er nog even mee door te gaan. Uiteindelijk verschenen er in totaal drie seizoenen.

Vlaamse Breaking Bad
Het succes van de serie Eigen Kweek wist zowel vriend als vijand te verrassen. Ze werd zelfs de 'Breaking Bad van Vlaanderen' genoemd. Toen bekend raakte dat de serie ook op Netflix zou verschijnen waren erg veel mensen daar zeer tevreden mee. Aan die aanwezigheid op de streamingdienst komt binnenkort echter een eind. Op 31 oktober 2020 wordt de serie namelijk van Netflix afgehaald.

Heb je Eigen Kweek dus met andere woorden nog niet gezien en ben je wel te vinden voor een beetje rasecht Vlaams vermaak? Bekijk ze dan nog snel voor het te laat is op Netflix!

Lees meer over: Eigen Kweek, serie, series, Netflix

Populair nieuws