Is dit de volgende Disney+ Original die gemaakt wordt?

Is dit de volgende Disney+ Original die er komt?

Disney+ werkt mogelijk aan een serie die gebaseerd wordt op de boeken rond John Carter.

Jim Pedd, 22 oktober 2020 om 10:21

De film John Carter wordt gezien als een van de grootste teleurstellingen in de filmgeschiedenis. Niet omdat de film zo slecht was, maar omdat de film peperduur was en behoorlijk weinig opbracht aan de wereldwijde box office.
Maar de film weet langzaamaan meer fans te trekken. Zoveel dat Disney+ volgens insider Daniel Richtman op dit moment overweegt om met een serie te komen die zich afspeelt in hetzelfde universum. Het zou dus een van de vele Originals zijn die in de maak is voor de streamingdienst.

Wie is John Carter
John Carter is een personage dat bedacht werd door Edgar Rice Burroughs. Het eerste verhaal over het personage verscheen in 1912 en sindsdien kwam er nog een hele rits andere verhalen over het personage uit.

In de franchise is John Carter een veteraan van de Amerikaanse burgeroorlog. Hij wordt naar Mars getransporteerd en beleeft daar grote avonturen. Disney bracht in 2012 een live-action film uit over het personage, als viering van de honderdste verjaardag daarvan. Centraal stond het eerste interplanetaire avontuur van John Carter en zijn pogingen om voor rust te zorgen tussen de strijdende koninkrijken van Barsoom.

Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: John Carter, Disney, Disney Plus, Edgar Rice Burroughs

Populair nieuws