search
Idris Elba niet de titelheld in tv-serie 'Luke Cage'
Series / Nieuws

Idris Elba niet de titelheld in tv-serie 'Luke Cage'

Die kans is voorbij sinds hij al een rol in de Marvel Cinematic Universe heeft.

Acteur Idris Elba, onder meer bekend uit de serie Luther en de film Pacific Rim, heeft enige tijd terug bekend dat hij met Marvel in gesprek was om de rol van Luke Cage te spelen in een film over de superheld. Ondanks dat het onbekend is of dit voor of na het accepteren van de rol als Thor-personage Heimdall was, geeft hij nu aan dat de kans verkeken is dat hij Luke Cage gaat spelen in de geplande tv-serie.


Onlangs zei Elba het volgende over de rol: "Uh, ik denk dat er al een acteur getekend heeft, gelukkig of helaas." Het blijkt dat Marvel zorgvuldig omgaat met het bekendmaken van hoofdrolspelers. Eerder werd gesuggereerd dat Marvel reeds een actrice heeft gevonden voor de rol van de heldin Jessica Jones. Ook dit comic-personage krijgt op den duur een eigen serie.

Marvel werkt op dit moment nauw samen met Netflix aan de serie Daredevil, daarna moeten series verschijnen rond de eerdergenoemde Luke Cage en Jessica Jones. Een vierde en vijfde serie worden gebaseerd op Iron Fist en The Defenders.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen