Poll: Welk 'Walking Dead'-personage moet overleven?

Poll: Welk Walking Dead-personage moet overleven?

Zoals bekend, sneuvelt er regelmatig iemand in de serie van AMC.

Jim Pedd, 24 september 2014 15:48

Op twaalf oktober begint AMC weer met nieuwe uitzendingen van The Walking Dead. Zoals bekend, is de serie er niet vies van hoofdpersonen dood te laten gaan. Vooral komend seizoen schijnt niemand veilig te zijn en kan iedereen zomaar sneuvelen. Dat bleek ook wel uit de synopsis die onlangs werd vrijgegeven.
”Seizoen vijf pikt het verhaal vlak na de gebeurtenissen in het vierde seizoen op. Wat volgt is een verhaal waarin de werkelijke motieven van de mensen van Terminus worden verweven met het hoopvolle perspectief op een geneesmiddel in Washington. Het lot van de verloren kameraden wordt verkend, net als dat van nieuwe personages, nieuwe conflicten en nieuwe obstakels die het de groep moeilijk maken om samen te blijven en in leven te blijven.”

Wij vragen ons dus af: welk personage moet volgens jou blijven leven? We hebben een selectie gemaakt van de hoofdpersonen, maar mocht je nog iemand anders willen noemen, horen we dat uiteraard graag in de reacties!


Lees meer over: poll, the walking dead, amc, andrew lincoln, norman reedus, steven yeun, lauren cohan, chandler riggs, danai gurira, melissa mcbride, emily kinney, chad coleman

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws