Disney is bang voor spoilers 'The Mandalorian'

Op vrijdag 30 oktober start het tweede seizoen van The Mandalorian. Disney is voorzichting met voorvertoningen.

Bram de Groot, 25-10-2020 17:21

Het eerste seizoen van The Mandalorian had een aantal leuke verrassingen. Zo zagen we in de eerste aflevering al Baby Yoda en kregen we in de slotaflevering de Dark Saber te zien. Ook in het tweede seizoen zitten waarschijnlijk weer opvallende onthullingen.
Het blijkt namelijk dat Disney+ deze keer geen previews rondstuurt naar de pers. De schrijvende kijkers moeten net als de rest wachten op de release op Disney+. Bij seizoen één werden de afleveringen nog een dag voor de release verspreid onder de pers.

Lees ook: Obi-Wan Kenobi als verrassing op set 'The Mandalorian'

Peter Sciretta van Slash Film kwam met het nieuws (zie onder) en Comic Book Movie vroeg om een reactie bij Lucasfilm. Deze was simpel. De studio wil niet dat de spoilers te vroeg online verschijnen.


Goed voor de fans
Fans lijken des te blijer. In een reactie op bovenstaand bericht liet een fan weten juist niet blij te zijn met de overijverige pers die uiteraard op zoek is naar bezoekers. Zo blijkt de onthulling van de Darksaber al voor de release op ween website te hebben gestaan. Op vrijdag 30 oktober start het tweede seizoen van The Mandalorian.


Bron: Twitter

Lees meer over: Star Wars, Disney, Russian Doll, Leslye Headland, The Mandalorian, Cassian Andor, Obi Wan Kenobi

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix