search
Obi-Wan Kenobi als verrassing op set 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Obi-Wan Kenobi als verrassing op set 'The Mandalorian'

Ewan McGregor was tijdens de opnames voor The Mandalorian even terug als Obi-Wan Kenobi.

Eind deze maand verschijnt op Disney+ het tweede seizoen van The Mandalorian en daarna wordt snel gestart met seizoen drie. Komende jaren verschijnen er waarschijnlijk jaarlijkse meerdere live action Star Wars-series en één van de series gaat over Obi-Wan Kenobi van acteur Ewan McGregor.

Nu blijkt dat McGregor zijn outfit uit de eerdere films al heeft gepast. In gesprek tijdens de Happy Sad Confused! Podcast zei de acteur dat hij de kleding al aan heeft gehad op de set van The Mandalorian:

Lees ook: De oorlog komt naar Obi-Wan Kenobi op concept art

"Ik liep de kleedkamer binnen. Daar zag ik mijn beige mantels, mijn riemen en laarzen... Het was mijn oude kostuum. Het was geweldig! Ik ben er erg opgewonden over en heb er veel zin in.

We praten al vier, vijf of misschien wel meer jaren over het maken van de serie... Ik ben enthousiast over het feit dat het een serie wordt in plaats van een film. Het geeft ons meer mogelijkheden. En ik ben vooral opgewonden door The Mandalorian-serie waarvan ik denk dat deze echt goed is."

Lees ook: Eindelijk schot in 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Cameratest tijdens The Mandalorian
De kans lijkt klein dat we McGregor te zien krijgen in The Mandalorian, maar alles zou kunnen. Hij zou in ieder geval een cameratest hebben verricht met Obi-Wan-regisseur Deborah Chow. De opnames zouden in maart 2021 moeten starten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen