Dit is Red Hood uit 'Titans'-serie van Netflix

Dit is Red Hood uit 'Titans'-serie van Netflix

Titans introduceert in het derde seizoen de gave held Red Hood!

Jim Pedd, 28 oktober 2020 om 08:07

De serie Titans stelt ons in het derde seizoen voor aan Red Hood. Vandaag hebben we de eerste blik van dat personage. Hij ziet er heel erg uit als in de comics, behoorlijk gaaf dus!
Acteur Curran Walters wist al lange tijd dat zijn personage uiteindelijk Red Hood zou worden. "Ik wist natuurlijk dat zodra ik de rol tekende, ik naar de winkels moest gaan om de comics te lezen. Ik nam alles mee wat over Jasons verhaal ging en kreeg zo een goed gevoel van waar de toekomst het personage heen zou brengen. Ik keek de film. Ik las alle comics en kreeg zo een goed gevoel van het personage en waar ik het heen zou moeten brengen."

Lees ook: 'Titans' doet het helemaal anders met seizoen 3

Titans-serie
De televisieserie Titans werd gemaakt voor TNT, maar vervolgens overgenomen door streamingdienst DC Universe. De eerste twee seizoenen waren daar te zien, vervolgens ging de boel in de Verenigde Staten over op HBO Max. Hier in Nederland is de serie echter te zien op Netflix.

Lees ook: 'Titans' voegt nog meer indrukwekkende personages toe

Centraal staat een superheldenteam dat geleid wordt door Dick Grayson en onder meer te maken krijgt met Jason Todd, de nieuwe bondgenoot van Batman. Die is nu dus niemand minder dan Red Hood!


Lees meer over: Titans, Netflix, Red Hood, Curran Walters

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws